Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Tabii ki her seyiyle kültürlü görgül türk erkekleride var, ben zaten yok demiyorum. Gönül isterdiki hepsi yada cogu öyle olsun. Nede olsa avrupa da yasiyoruz. Ama her an heryerde olamadigimiz icin hepsiyle tanisma firsatimizda olmayacak.:-)
Gönül isterki modern, yakisikli, okumus, mütevazi ve akli basinda bir türk olsun.
Sabreden dervis ya muradina ermis ya da beklemekten gebermis.  Bakalim, Allah herkesin alnina ne yazmis bilinmez.
|
demiyorsun ama o düsünce daha cok galip geliyor demi

bende isterdim...Ama bunlarinda yasanacagi varmis, yasandi...Almanyadaki türkleri en iyi Türkiyedekiler degistirebilir...mesela Ali Erkan Kavakli...Yazar ve Ögretmen.. Almanyaya geliyor, bir kac insanimiza iyi arkadas olup onlara kitap okuma aliskanligini, tekrar disardan okul yapip daha yüksek mevkilere gelmelerini sagliyor ve gidiyor...aynisini bir kac yazar ve ögretmenlerde yapmisti ve halen simdi yapanlarda var...o yüzden düsünüyorum da , Almanyali türklere, Türkiyedekiler epey faydali olurlar....daha fazla kisiler gelse keske, insanimiz daha cok düzene girer burada...dedigin gibi, nede olsa Avrupada yasiyoruz.
madem öyle birini ariyorsun, o tür insanlarin oldugu yerlerde dolas...gezmeden,dolasmadan kimse bize gelir mi? yok.. e anneler araciligiyla bulmayi da sanirim sen istemezsin

Bilinmez ama, kalbimizin nasil oldugu ve iyi birileriyle karsilasmak icin ne kadar dogru yerlerdeyiz bu önemli..sonrasini dedigin gibi Takdir'i veren Allah'a birakalim...