Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.12.2012, 23:49
OnMyOwn

Standard

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Kullansinlar tabi ki...biz kadinlarin özgürlügünü kisitlayan bir zihniyet degiliz..
Bayanlarin, türk erkekleriyle evlenmemelerinin türklerin gelismemis olmasiyla alakasin oldugunu sanmam...
Gercekten isteseler Türklüge bagli olmayi, bir sürü de adam gibi türk var, onlarida secebilirler? niye yabanciyla evleniyorlar, o karakterleriyle alakali bir durum olamaz mi? illa Türk erkeklerinin icinde gelismemis olan cok var, onunla alakali mi demeliyiz?
Ben, kültürümüzle alakasi olmayan bir sürü türk bayani gördüm...is yerinde benim yanimda bir sürü yabanci kisi , genel evde türk kadinlari dolu , türk kizi ayarladim , türk kizlariyla sunu yaptim , meydanda türk kizlari cok, istedigin kadar ayarla diyen kisilerle calismak zorunda kaldim( baska Türklerde vardi hatta yanimda)...muhattab olmasakta, illa bizi tahrik etmek icin duyurmaya calisiyorlardi...ben yinede cok zor olsada, olumlu düsünmeye calistim...bunu yapmak kolay degil, cogu kez öfkelendigim oldu ama öfkemi yenmek zorunda kaldim..cünkü bunlarla kavga edersem milletimin adi daha fazla kavgaciya cikar diye kendimi frenledim...

ben en zor sartlarda bile milletimden yanayim, ama sabredemeyen insanlara özgürlük vermek lazim.. madem adimiz cikti, bulunmaz hint kumasi degiliz artik, türk erkekleriyle evlenmesinler...

Kötülügünüzü istemiyorum, sizin icin iyi neyse onu yapin.

Tabii ki her seyiyle kültürlü görgül türk erkekleride var, ben zaten yok demiyorum. Gönül isterdiki hepsi yada cogu öyle olsun. Nede olsa avrupa da yasiyoruz. Ama her an heryerde olamadigimiz icin hepsiyle tanisma firsatimizda olmayacak.:-)
Gönül isterki modern, yakisikli, okumus, mütevazi ve akli basinda bir türk olsun.
Sabreden dervis ya muradina ermis ya da beklemekten gebermis. Bakalim, Allah herkesin alnina ne yazmis bilinmez.