Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.11.2012, 16:25
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Her nedense en cok savas isteyenlerin askerlik cagindaki cocuklari "ne hikmetse" cürük cikiyor. Yoksa Genc Osman gibi savaslardi alim Allah.. Kemal Sunal misali "mesela yani"..

Benimde bu askeriyeye inancim kalmadi artik. Zenginimiz bedel verir askerimiz fakirdendir...
Bir keresinde bundan bir kac hafta önce kosu yaparkan bir bir kac tane sokak köpegi ortalikta dolasiyordu ve iki tane tessettürlü bayan kacmaya basladilar. Ben onlara kacmayin, ani hareketler yapmayin ve köpeklerin gözlerinin icine bakmayin demistim, derken birisi geldi köpeklere yanasti ve onlari hizaya getirdi. Ben onun onlarin sahibi saniyordum ama degilmis.. Arkadas 23 yasinda Kastamonu'luymus burda üniverste okumaya gelmis ve 15 yasina kadar da köyde yasamis.. Konu askerlikten acildi askere gidecegini anlatmisti.. Ya doguya düsersen diye nabzini yoklamistim.. Hic bir sekilde korkmadan, o zaman doguya gideriz abi dedi.. Birden bu arkadasin kararli mertliginden ve asil durusundan duygulandim gözlerimden dolmustu ve nerdeyse tasmak üzere idi..
Kardes dedim sen öyle söylüyorsun ama ama Erdogan'nin cocuklari örnegin hepsi "cürük cikiyor" ya da o tayfanin cocuklari Ege kiyilarinda tatil yapiyorlar adini askerlik koyarak..

Dedi ki: Abi artik fakir Anadolu halkininin da gözleri aciliyor. Hayvan degil ya bunlar da insan, okumalari yazmlari olmasa bile televizyonda mi bakmiyorlar bunlar dedi ve ekledi. Bütün sehit cenazeleri ya gecekondulardan ya da fakir semtlerden kalkiyor dedi..

Benim Kürtler'le bir sorunum yok ama bozuk cark beni oraya onlari da daglara yönlendiriyor iste dedi.. Babasinin arabasinin arka caminda su söz yaziyor: O simdi BEDELSIZ! Anlayan anlar zaten..

O Erdogan'nin sarilip helallastim ve diger Erdogan'na da "rahmet" okudum. Birisi anasi Tenzile öldü diye dereler gibi göz yasi döküyor.. Ya o yirmilik Erdogan'nin anasi ne yapsin? O asker annesi insan degil mi? Tenzile oglu RTE can da Kastamonu'lu köy cocugu asker Erdogan'nin annesinin cani patlican mi?

TÜRK SILAHLI KUVVETLERI TITRE VE KENDINE DÖN VE EMANETLERININ BEKCISI OL! YOKSA ÖNCE EMANET KALMAZ SONRA SEN BITERSIN ARDINDAN DA TÜRKIYE DIYE BIR DEVLET'TE KALMAZ!