Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.11.2012, 23:11
Zeynep

Standard

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Cok önemli bir yere degindin..bazilarina göre, Kadinlarda rahatsiz olunan sey bu zaten..haklilarda rahatsiz olmakta..

Ben bundan önceki Anne Babalara fazla bir sey diyemiyorum zaten, fakat bundan sonrakiler icin hersey'i söylemek mümkün...bu zamandan sonrada cocuklarini iyi egitemezler ise, daha ne zaman olabilir bu? Insanlar 15,18 yasindan sonra kolay kolay kendilerini egitme, gelistirme zahmetine girmiyorlar cünkü Zamanlari yok...Bagimliligin zirve zamani simdiki zaman...bazi insanlar var, en az 5 sey'e bagimli...gün 24 saat bu bagimliliktan biraz uzaklasana kadar gün bitiyor ondan sonrada canlari istemiyor herhalde..

Simdiki genclerin cogu , gerci afedersiniz bende 23 yasindayim ama yinede gencler diyeyim, kendilerine, kendileri icin önemli olacak noktalara zaman ayiramiyorlar...akillari önemsiz seylere gidiyor ve oradan cikamiyorlar kolayca...

Ve baktigimiz zaman, cogu 18 yasina gelene kadarda iyi egitilmemis, o zaman ortaya vahim bir durum cikiyor...

Anlayis, Kurtulus, Mutluluk, Huzur, Rahat, arayanlar bulamiyorlar, Üzülüyorlar...

Medeni insanlar, Medeni Milletlerde olur....biz artik karisik bir Millet oldugumuza göre, bizdan pek cikmadi bu zamanlarda...

Ilerde nasil olur bilemem...

Sonucta Hayatinin yarisini uyuyarak, diger yarisinida uyutularak geciren Insanlar var...onlar uyanirsa Hersey düzelir..
Katiliyorum yazdiklarina.

Cogu gencler zaten arkadas Kurbani oluyor o yaslar'da.

En önemlisi'de Azim göremiyorum ben genc Kardeslerim'de..

Cabba göstermiyorlar is,aile, kisilikleri egitimi konusun'da.

Özünü bulamiyorlar biraz su telden biraz bu telden caliyorlar,

Hem kendilerini hem yanindakinin hayatini maf ediyorlar en sonun'da.

Örneyin diger Konularda'ki gibi,

Uyusturucu,Kumar,Aldatamalar vs.

"..Sonucta Hayatinin yarisini uyuyarak, diger yarisinida uyutularak geciren Insanlar var...onlar uyanirsa Hersey düzelir.."

Prensipi olmayan Insan Hayatini uyumasa bile,ölü gibi yasar,karanlik,huzursuz ve basarisiz..