Zitat:
Zitat von CakaBeyy
Almanlarin gözünde, Türk kadinlarinin degerli olma sebebi, Alman kadinlari olsa gerek...
Yani burada, '' Türk kadinlari müthis oldugu icin Alman Erkekler Türk kadinlarini begeniyor '' diyemeyiz..burada sebep daha cok Türk kadinlarinin , Alman kadinlardan daha iyi olmasi...gercek su ki , Türk Bayanlari Alman Bayanlardan daha iyi ( suanki bazi genclik disinda  )
zaten Almanlara sordugunuzda, cogu Bosanmis..herhalde mutluluktan dolayi bosanmadi bir sürü Alman
Türk Erkekleri hakkinda söylediklerine gelince ;
dogru fakat , 10 tane Almana kendini kötületen 1 Türk Erkegi var birde ; sag cebinden 10 tane kendini almana begendiremeyen Türk cikaracak, sol cebindende 10 tane iyi Almani cikaracak Türk Erkegi var...
yani Almanlar genellemeyi biraksin, biz yeri geldiginde bizden olan insanin hatasini 10 katiyla kapatir, 10 tane Almanida cebimizden cikaririz...
Poset'e gelince ; Almanlarin kötü niyetli genellemesine ders olsun diye 1 tane Poseti bile Bayanlarimiza tasitmayiz...
|
Haklisin cogu söylentilerin ile ama,
Almanlari misal olarak verdim, cünkü kendi Milletimizin Erkegi bizleri kötü görüyor.
Baskalari hayranlik tasiyor olur ikene türk Kadinlarina,neden bizim Türk Erkegimiz (vaybee'de)
sürekli Bizleri aciz ve kücük düsürmeye calisiyor?
Elbet'De Erkegin oldugu gibi, Bayanlarin'da kendisine göre bicilmis karekteri var,
kimisi kendisi gelistirmis/egitmis,kimisi bakimsiz,kimisi yalandan dolandan yana,
kimisinin'de ama eline baska bir milletin bayani/erkegi hayat'da su dökemez.
Benim üzüldügüm ve zaman zaman'da burada kizidigim konu, Türk erkeklerin türk Bayanlarina sahip cikmamayisi.
Birakin bir Bayan olarak görmeyi,Insan yerine bile konmuyor Kadin,cogunuz Gözün'de..
Tabii ki aranizda farkli düsünenler'de var,onu tartismiyorum zaten.
Esinin, Sevgilisinin kiymeti bilip, saygi ve sevgi dolu davranan.
Kendi Egosunu tatmin etmek icin'mi Insanlar asli olup olmayan Hikayeler ile (Konunun basligi) karsisindaki Hemcinsini kötülüyor?