Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.10.2012, 16:50
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Bunlar Allah ıle Aldatanlardır!!!

Zitat:
Zitat von SexyEngel Beitrag anzeigen
Senin bu yaptigin müslümanliga siniyormu???

Basklarini elestirmeden önce bir kere kendinizi gelistirin.
Basbakanin oglunun yaptigina bakarmisiniz diyecegine müslüman kelimesini ekliyorsun.
Kimsenin müsmanligi kul´dan sorulmaz!
Sorulur Engelchen, hemde bal gibi sorulur. Eger birisi "ben Istanbul'un belediye baskani degil, ben ISTANBUL'UN IMAMIYIM" derse, eger her iki kelimesinin birisi Allah, kitap, Kuran, din, iman ise.. Eger bu insan din tücccarligi yapiyorsa bal gibi de sorulur.

Ben 80 yasindaki Ali-Osman "haci" dayinin dini inancini rencide etmem. Ona sonsuz saygim vardir cünkü o bu yasina kadar alninin teriyle helal bir hayat sürmüs. Onun ve onun evde$ini olan yasli teyzenin esyalarini severek besinci katta cikaririm. Ve ondan aldigim Allah razi olsun duasinin degerinin bence haddi hesabi yoktur. Ama bu hayirsiz katil evladin gemiciklerinin hesabini sorarim.

BABASININ MALIMIYMIS? Düne kadar capulcu, ama iktidara gelince öyle bir ekomomide zirve yapiyorlar ki, HARVARD'da ekonomi professerlerini bile hayrete düsürüyorlar... Külahima anlatsin..

Hz Ebubekir halife olduğu halde eski mahallesinden ayrılmamış ve eski işi olan komşularının keçilerinin sütünü sağarak geçimini sürdürmüş. (R. Ihsan Elicacik)

Geändert von Der_Levantiner (30.10.2012 um 18:42 Uhr).