Zitat:
Zitat von gecerzaman
yerden göge kadar haklisin kardesim! Zaten kac gündürde bu odun kafalilara bunu anlatmaya calisiyorum! Bu düsünceler sadece sacma degil, perde arkasina bakildiginda hatta hepimizin özgürlügünü kisitlama tehlikesi olusturuyor! Asil önemli konulari teker teker saydim, anlayan yok! Kaderin oyununa bakarmisin, almanyadaki insanlarin özgürlük haklari basörtünün serbestligine deginiyor, gelde gülme 
|
Aynen,sadece sacma degil onunda ötesinde...ortada önemli seyler dönerken, biz sirtimizi önemli seylere dönemeyiz...bu yasantimizdaki önem verdigimiz bos seylerin kacinin bize faydasi var, Lütfen saysinlar??7
Efendim simdiki Insanlarin cogu esir olmus farkinda degiller...bu sebepten dolayidir ki Önemli mevzulari kenara atiyorlar..
kandirilmak kötü birseydir, biz öyle biliriz. Ama simdiki insanlar kandirilmayi takmaz olmus..
Yani Dünyayi böyle kabullenip boyun egiyorlar..
Boyun egmek yerine, yapilacak cok islerimiz var..
Biz kimseye Isyan cikarin , basibozuk Yeniceriler gibi ' biz bu Dünya sistemini istemezük ' diye Sokaklarda bagirin demiyoruz..
Dünyaya yön vermis Cag Acip Cag Kapatan, Gönül Yapmaya geldim diyen, Ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol diyen , Insani yasat ki Devlet Yasasin diyen, en basta ; bir saat tefekkür ( düsünmek ) bir yil ibadetten hayirlidir diyenleri arastirin diyoruz, Kitaplarla cok vakit gecirme zamani geldi diyoruz baska birsey istedigimiz yok...
Bu Kisilerin hepsini Kitaplarda bulabiliriz...
Suanki yapilan hareketlerin, bazi konusmalarin, düsüncelerin, tepkilerin, kararlarin, sonuclarin yanlis oldugunu , Dünya Düzeninin bizim aleyhimizde yürüdügünü kendi kendimize Belgelemek zorundayiz, bunun icinde bu anlattigim kisilerin Kitaplarina sarilmaliyiz...