Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.10.2012, 23:32
gecerzaman

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Eh gecerzaman kardes, insanlarin algilari insanlarin olgularinini belirlermis. Sagolasin beni böyle methettigin icin ama ben kendime olan özgüvenimi boyumdan bosumdan, bilgilerimden edinmiyorum. Ilk basta beni överek arsa cikarmissin ve sonra o yükseklikten tepe takla asagiya itmissin. Olmadi ama simdi degil mi? Dogru bildiklerimi sonuna kadar savunurum. Kendimizi kandirmayalim, tarafsizlik diye bir sey yoktur. Her insan tarafli olur. Sadece miktari önemli...
haklisin kadesim, bu olgun tavirinida takdir ederim! Ama sanki sende dogruyu seziyor inat ediyormusun gibi yaziyorsun! Bu sözüm daha cok aurum hanim icin gecerli Mademki tarafsizlik olmaz, o zaman sevgiden, saygidan, nezaketten, hosgörüden, sagduyudan, uzlasmadan, anlasmadan, kabullenmeden, medeniyetten vs. yani insanliktan tarafi olalim, ne dersin? Kötü insan kötümü dogdu saniyorsun? Her kinin nefretin altinda yasanan ne acilar yatar. Her insan egitiminde senin sezdigin sevgiyi, saygiyi, sefkati, merhameti sezmemis olamazmi? Bu insanlara elimizi uzatipda yardim edecegimize yargilamak dislamak olurmu? Ben hergün 13 ve 18 yas arasi cogunlugu türklerden olusan genclerin icindeyim. Bunlarin icinde alevisi, sunnisi, kürdü, asiri dincisi, hiristiyani, bas örtülü kizlari, acik sacik kizlari, hirsizi, esrar kesi, edepsizi, medeniyetsizi, yani ne ararsan var, ama hepisininde bir ortak yönleri vardir, sevgiye ve saygiya muhtacliklari! Suc hic bir zaman bu garibim cocuklarda degil, bu insanlari böyle olmasina mecbur tutan sosyal cevrelerinde! Anlayisla karsilamak gerekli!

Geändert von gecerzaman (19.10.2012 um 23:37 Uhr).