Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Bu arada medeni halimin kalbur üstü oldugunu belirtmek ve bekar oldugumu da bilhasa senin bilmeni isterim. Beni kolay kolay hic bir sey sinirlendirmez Vaybee'de. Yasim kirk degil, ama üc asagi bes yukari oraya gelecegiz insallah. Senin hayatinda sayamayacagin kadar güzel kadinla hasir nesir oldum Azzi  Kiskanma Allah'ta beni kadinlara hos bir varlik olarak yaratmis. Senin gibi kalkamadigimdan oturanlardan degilim  Benim bir bo$nak bir kiz arkadasim vardi, güzel mi güzeldi, bana ne dedi biliyormusun? Bo$nakcada bir söz varmis. Cirkin erkek bir kadinin güzel erkek bütün kadinlarin olurmus.. Bana biyik bile biraktirmak bile istemisti, halbubiki biyikli erkeklerden nefret edermisti önceleri :-)
Kiskanma Azzi, nasibi olan alirmis  Kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek, üzülme AzziToni 
|
levos kizma beeeyaaaa.
medeni halini burada söz konusu yapan sensin. konusuldugunda kizanda sensin.
ben senin hayatinda hasir nesir oldugun kadinlari ne yapayim, niye anlatiyorsun bunlari bana?
senin hayattan beklediklerini ve umutlandigin herseyi ben coktan elde ettim, ve sanada dogru yolu gösteriyorum.
bir gecelik iliskileri, degisik degisik kadinlarla hasir nesir olmak bir marifet degildir. hele hele öyle hava attigini zannetmek cahilliktir. gercekten öyle birsey varsa, sende erkeksen, ulu orta söylemen cok yanlis. kendi özel hayatini burada sergileyip kendi övdügünü zannedip yobaz oldugunu düsünmek bile istemiyorum. bundan sonra olmasin böyle seyler.
asil sanat hayat arkadasini bulup onunla bir ömür gecirmek. cocuklarini iyi yetistirip iyi okullara gönderip topluma kazandirmak.
sen gelmissin kirkina hala abuk sabuk düsünceler icindesin. ne zaman evleneceksinde? ne zaman cocuk yapacaksinda? ne zaman yetistireceksin? ne zaman okutacaksin?
carpik düsünceler carpik hayata itiyor insanlari. sen bana ne oldugunu söyle ben sana ne olacagini söyliim.
akillanma zamani gelmis levos. 40 senedir senin carpik düsüncelerin seni buraya getirdi. memnun olmadigini kendin söyledin. evlenip cocuk istiyorum diyen yine sensin. 40 sene sana basari getiremeyen, 40 sene sana aile kurdurmayan, 40 sene seni limon gibi siktiran, 40 sene seni ortalikta sallandiran bu carpik düsüncelerden kurtul artik.
gel levos sen bize katil. ve basariyi, ileri görüsü, aydinligi, topluma yararli olmayi ögren.