Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Isin dogrusuna kalirsa M. K. Atatürk'ün sapka devrimini Kaleck'te yaptigini ögrendigemden beri Atatürk hayraniyim, ama ciddi mana da NUTUK/SÖYLEV'I okuduktan sonra. Almanya'da Gymnasium'da tek Türk bendim, onlar benim Türk tarihi ile ilgilenmeme vesile oldular, Atatürk'ü okudukca daha cok anladim. Anladikca daha cok sevmistim, seviyorum.
Ancak Baykal basta oldugu sürece CHP'ye oy vermiyordum. MHP'ye daha yakindim. Büyük Türk Birligi'ni dünya gözyüyle görmeyi cok istiyordum/istiyorum! Ama Baykal denen hizipci siyasi fosil CHP'den ayrildiktan sonra ve Kemal Kilicdaroglu'nun da PARTI ICI DEMOKRASIYI getirdikten sonra CHP üyesi oldum.
Alti ok gecerliligini yitirmis degil, aksine 6 oka her zamankinden daha cok ihtiyaci var Türkiye'nin!
Bir de basa MUSTAFA SARIGÜL gelirse, kim tutar bizi!
P.S. bu arada belirtmek gerekir ki AB üyeligi ya da yeniden degerlendirilen "imtiyazli ortaklik" yani "Assoziiertes Mitglied" olmak ve ayni zamda da Türki cumhuriyetler ile de her türlü bir birlik kurmak zit bir davranis degil. Espanya'da Güney ve orta Amerika latin ülkeleriyle aynisini yapiyor! Ingiltere'de commonwealth ülkeri ile
AZZI gel sende aramiza katil! Ya da söyle soruyum, CHP'ye üye olman icin sence hangi sartlar olusmali?
|
1. welches Gym hast du denn besucht? Ich kenne kein gym wo es nur einen türken gab.
2. sen chp'li degil kk fanatigisin. demek sadece genel baskana göre hareket ediyorsun.
3. du meinst 'privilegierte partnerschaft'. die türkei ist schon seit 1992 assoziiertes mitglied.
4. mustafa sarigül ile kemal kilicdaroglu birbirine ters insanlar. das ist so wie wenn du rte mit kk vergleichst.
5. chp'ye üye olmam ama oyumu almasi icin partinin icinde taht kurmuslarin kovulmasiyla olur. chp dedigin partinin ici bos. is yapacak insanlari aralarina almiyorlar. chp'de yolsuzluklar bitmesi gerek. kk gitmesi gerekiyor. vatan hainliginden vazgecmeleri gerekiyor......
6. Gel Levi sen bana katil. Ben hicbir partiye üye degilim. bugün oyum akp yarin baska parti olabilir. hangi parti daha tutarli projeler üretiyorsa ona veriyorum oyumu.