Zitat:
Zitat von AzziToni
Bos konusma Levi. Varsa bir karin agrin acikca söyle. Onlarin yaptigiymista konustuguymusta.
Erkek degilmisin? Acikca bunu yaptilar bunu söylediler desene? Neden korkuyorsun?
|
Sen buna bos konusma mi diyorsun lan Azzi? Daha ne kadar dolu konusuyum? Actim agzimi yumdum gözümü! Bir insan serefi icin yasar ben malum zihniyeti yaptiklarindan dolayi serefsizler tayfasina ait ettim. Daha ne kadar dolu konusabilirim ki?
Aslinda en önemli soruyu soruyorsun? Neden korkuyorsun? Cenab-i Allah-u Teala C.C.'dan korkuyorum. Yoksa ne ininden ne cininden ne seytandan ve onlarin insanlar arasindaki mütteviklerinden korkarim evvel Allah.
P.S. Ulan Azzi, seninle vaybee'de ki ramazan özel sohbetimiz hosuma gitmeye basladi. Senin öbür sorularina detayli bir sekilde yine cevap verecegim. Bir kere daha, bikmadan usanmadan! Ta ki hak gelip batil gidesiye kadar! Hz. Ali efendimizin bir sözünü yeni okudum ama cok güzel!
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali )