Zitat:
Zitat von OnMyOwn
TR dünyaya acilacak diye biz hepimiz Zenciyle evlenelim, oldu valla süper fikir.   Hindistanin ekonomiside gittikce gelisiyormus (Wiwi´cilerin yalancisiyim) , öyleyse gidelim birde hintlilerle evlenelim. Japonya da bayagi gelisik degilmi, japonlarla da evlenelim.
Ne alaka yani. Böyle sey ilk defa duydum. Gerci bu forumda neyi ilk defa duymadim kiii.:-) Tüm yolunu sasirmis dandikler bu forumda. :-D Evlerden irak.
Ben has be has türk isterim. Bizim kültürümüzden, ayni örf ve adetleri, ayni aile terbiyesini paylastigim, uzun ince, kara kasli kara gözlü, sirin huylu tatli sözlü bir türk deliganlusu isterimm. :-)
Elin hindusuyla, zencisiyle, caponuyla es olamam bazi dar görüslüler dünyaya acilsin diye. Nokta.
|
Bak beni yanlis anladim. Ben basta ne dediysen sonunda da ayni fikirdeyim. Bence insanlar kendi kültüründen ve milletinden evlenmesi lazim diyorum.
Her ayrimcilikta irkcilik degil. Bundan bir kac hafta önce. Bizim köylüler asure corbasi dagitiyorlardi Imam Hüseyin'nin sehit edilisinin anisa. Orda annemin cocukluk kiz arkadasi geldi ve sen cok yakisikli bir cocuksun. Bizim köyün dernegine gel ordan bir kizla tanis ve ordan birisiyle evlen. Disaridan birisiyle evlenme demisti. Hakli oldugu yanlari var demistim icimden. Dünyayi gezdin tozdun da ne oldu, ama sonra dedim ki icimden, Ankara'li olmazsa Corum'lu, Yozgat'li, Ordu'lu, Mersin'li, Adana'li, Malatya'li, hatta Diyarbakir'li ya da Sanliurfa'li da olabir, Edirne'li, ya da Kirklareli ya da Izmir'li, Antalya'li da olabir dedim icimden..
Türk olsun ya da yeni degimle Türkiye'li olsun ama camurdan olsun
Almanla, Italyanla, Ingilizle, Hollandaliyla, Espanyolla vesaire denedikte ne oldu.. Sunu ögrendim ancak..
Coskun sular daim engine akar
pervaneler özün odlara yakar
Serce nerde olsa aslina ceker
Bülbül olan gelir güle cevrilir
Ne kadar da hümanist, evrensel degerlere bagli da olsam, ne kadar insanlari ayni görüp Adem atamizla Hava anamizdan kardes bilsem, özünde Göcebe Oguzlarinin Türkmen oymaginin Afsar soyundan gelen bir Af$ar Türkmen'iyim. Ben Osmanli torunuyum diyenlere sinirli anlarimda pi....misin sen, soyun yok mu derdim cünkü Osmanogullari bir hanedandi ve millet degildi diyordum önceden..
Diyorum ya yanlis anlasilmalar söz konusu, sen benim fikirlerimi savunuyorsunda galiba farkinda degilsin..
Diyorum ya Türkler alabaliklar gibidir, dünyayi gezdikten sonra ölmeye yine dogduhu yere geri dönüyorlar. Fazla dünyayi gezipte yolunu sasiranlara diyecek sözün yok..