Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.02.2012, 14:17
Benutzerbild von Aaliyah88
Aaliyah88 Aaliyah88 ist offline
Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von benim_ol Beitrag anzeigen
1. off offfffff..... ne kadar erkek var istemedigi kadinla evlendiriliyor, izmirde istanbulda evlilik ask üzerinedir deyip bunu tüm türkiyeye genellemezsin INSALLAH ! yolda güzel bir yenge bulmus neden türtmesin?

2. yok ya? bir ayda 20 kere basi agriyan kadini ben aldatmayacagim? ben onu türterken ''ya hadi cabuk gel'' diyen yengeyi ben aldatmayacagim? enayimiyim ben? o benim zevkimi o tür keserken ben birde ''bir bildigin vardir hanim, dur elini öpeyim" diyeyim? ben eve gelince "ay kocacigim annemle/arkadasimla lafa dalmisim telefonda, vah vah sana cok acidim, bir yemek yapmadigim icin" diyen yengeye ben daha borcluyum? tsss tsssssssssssss !

3. insafffffff yaaaa.....türk cemiyetinde ben kadini evden kovsam bile anne babasi geri gönderiyor, kocandir öperde söverde diyor....belki aldattiysa sapi kisalmadiya diyende vardir.....
Senin adam akilli bir isliski sürmen coookkk zorr!! Böyle bir hayat görüsle saglikli iliskilere giremessin! Ne insaf var sende, nede beyin! Sanki beynin kafanin icinde degil....Eger kadinin basi agriyorsa bunun nedeni belki sen olabilirsin, hic düsündünmü? Karaktersiz insan aldatir! Eger yenge sana, hadi gel cabuk dediginde, sende o anda " karim senin tadini cikarmak istiyorum, hele bir yanim gel" demen varken, sen hemen isin kolayina kac ve aldat! Ohh....Ne ala memleket!

Hem yenge lafa daldiysa ne var bunda? Sen hicmi dalmassin laflara arkadaslarinla? Yemek dedigin neyki, 15 dakikada bir makarna piser. Sende biraz hosgörüyle kanuya bakarsan, evliligin mesut olur. Yemek hemen masaya gelmediye ne var bunda? 15 dakika sonra gelir, dünya batmadi ya...Ne ac kaldin, ne acikda...
Birkere sen kadini evden kovamassin, cünkü ev kadinindir! Bunu böyle bilesin! Erkek evden gider!!! Kendisini evden kovduran kadinda kadin demem! Beni kocam beni aldattsa, allahindan bulsun derim ve evden bir güzel kovarim. Esyalarinida sokagin ortasinda bulur! Adam gibi karsima cikipda, karim benim su konuda sorunum var diyemiyen adama, benim icin adam degildir!