Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.02.2012, 21:04
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Wasser predigen aber Wein trinken!

Zitat:
Zitat von Jag_U_Are Beitrag anzeigen
Fikirlerim apacik ortada "arkadas". Siradan bir insanim iste. Yazdiklarimda camur attigima dair birsey de bulamadim. Ayrica agresifliginin dozajini ayarlarsan cok iyi olur bence. Bu sekil hem terbiyesiz hem de medeni insan olma niteliginden cikmis oluyorsun. Soruna cevap verebildim umarim. Peki sen sinirlenmeden benim sorularima cevap verebilecekmisin?
Aslinda cok düsündürücü seyler söylüyorsun. Islam aleminin tam kirilma noktalarina deginmissin. Allah'i, kitabi vs. yetersiz görenler Islam dinini bir takim bidatlarla, Islam da kabul görmeyen seylere sarmislardir.

Düsündürücü olan sey nedir biliyormusun? Dindar nesil yetistirmek isteyenler, Iran ile, Pakistan, Misir, Suudi-Arabistan gibi ülkelerle antlasmalar imzaliyip karsilikli ögrenci göndermek isteyenler. Kendi cocuklarina gelince ama Amerika'dan, Ingilitere, Avrupa vs. den baska bir egitim sistemini istemiyorlar. Bilal Erdogan nerde egitim görmüs, Sümeyye Erdogan, Abudullah Gül'ün ve digerlerinin? Hepsi Ingiltere ve Amerika! Lami cimi yok bu isin..
Almanlarin bir sözü var, Wasser predigen aber Wein trinken derler, yani suyu vaaz etmek ama kendine gelince sarap icmek. Öyle bir sey! Amac belli dinimizi ve saf müslüman milletimizi sömürmektir! Iste benim isyan ettigim nokta da burasi!