Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.02.2012, 09:59
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden Vaybee'nin eski halinden eser yok simdi

Önceden burda Rhizome yazardi, bilmem chocoo, Henry Miller vesaire. Aslinda vaybee'de cok gülünc vakit gecirdim.
.. Birde adi gibi güzel cigdemm vardi üc m'li mi dört m'li mi... Ve daha da baskalari vardi. Hem kontes hem köylü kiziydi. hem güzel ve hemde zeki idi. Belki en zeki oydu burda ama zekasi kadar da sacmalamayi, girgir etmeyi ve bazilariyla alay edip gülmeyi severdi.. Bende onun bu huyunu severdim
Daha da önce Almanya'da Time gazetesinde yazarlik yapan bir periodik bir sevgilim demeyim icinde sevgi kelimesi var, kacamak mi deyim, Lückenbüsserin während der Suche nach der richtigen mi deyim, vardi. Hani Almanlarin bir degimi var ya "offene Beziehungen" öyle bir seydi. Aslinda öyledi. Öyledi yani. Evet öyle :-D Vaybee cidden eski sihirini yitidirdi Bana "vey bee" sitesini biliyormusun diye sormustu ve kendinin orda üye oldugunu görmüstüm.
Henry Miller'nin ona iltifatlarini görünce, artik bu kadarina da pes dogrusu demistim , ben Vaybee'yi sanal ve kendimdem cok uzakta. Weihnachten'den 15 kilometre solda ve Ostern'dan sonra ki kavsakta 5'nci sokakta saniyordum... Birden dedim hay Allah, bu Henry Miller'de tam avlancak yeri bu buldu. Bende bir huy vardi internetti ki hic bir tartismayi gercek hayatta tasimam. Tasiyanlara da hic hos gözle bakmam... Henry ile de zaten sonradan anlasmaya baslamistik. Hic dünya gözüyle görüsmedim Henry ile ama tanimak isterdim dogrusu. Er hatte schon was auf'n Kasten.. Kavga iklimi kalmamisti aramizda. Yazar genc kadindan da uzaklastim ve sonra sonra bir kac seneliginé gitmistim. Simdi Vaybee'de ki o eski havayi ariyorum ama eski halinden eser yok simdi

Geändert von Der_Levantiner (09.02.2012 um 10:04 Uhr).