Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.10.2011, 14:34
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard AKP icinde yok mu?

Zitat:
Zitat von Salak Beitrag anzeigen
dedigin gibi bunlar terörist.

niye devamli kürt halki ile pkk bir tutuldugunu anlamis degilim.

Öcalan ve Karayilan kürt degil ermeni ve kürtce konusamiyorlar. Bahoz Erdal suriyeli.

tabiki pkk yalniz basina bunlari yapamaz. Israil, AB, ve ABD bu örgütü taseron olarak kullaniyor. ama sadece disariya bakma. ergenekon, bdp ve chp icerisinde bircok pkk isbirlikcisi var.
AKP'nin icinde sanki yok mu? KÜRT SORUNU VARDIR VE BIZ BU SORUNU CÖZECEGIZ DIYE KIM BU GÖNDERMEYI KIME NICIN YAPMIS O ZAMAN? Gercekci olalim! Onlar her yerde var. Üniverstelerde ögretim görevlisi ve ögrenci olarak, askerde ve poliste subay, er, cavus, komisser ve görevli polis olarak. Onlar bizim icimizde. Aslina bakarsan sorun degil. Gercekci olalim, PKK'nin yaptigi bir iyilik var. Isteyerek yaptilar mi bilmiyorum ama eger günümüzün Türkiye'si demokratiklesme ve sivilesme sürecine girdiyse birazda onlarin katkilari var. Ancak ben etnik ve dini motivli terrörün de savasinda insanlar icin büyük bir kayip oldugunu düsünsüyorum. Bir arkadas dogru yazmisti. Dünya da sinirlar kalkiyor, en azilli düsmanlar dost oluyor bizde ise olmayan sinirlari icaat etme gayreti var..

ÖCALAN ERMENI MERMENI FALAN'DA DA FILAN DA DEGIl ŞAFII KIRMANCI KÜRDÜDÜR!

Geändert von Der_Levantiner (20.10.2011 um 14:56 Uhr).