Zitat:
Zitat von turkogluturkiye
...........................................
Senin dünyadan haberin varda bogazinda kimin tasmasiyla gezdigini görebiliyormusun
Iste sizin gibilere gönüllü köle diyorlar.10 bin yillik devlet gelenegi olan Türk milletini bati medeniyeti diye diye batiran satilmislarin Türk milletine söyleyecek ne sözü nede verecek bir recetesi vardir.Milletimde zaten deptelimontof kafalari komünizmle beraber tarihin karanlik ambarlarina harmanladi, simdi sira emperyalist kapitalzmde...Insanligin ve doganin yegane hayat nizami insan kelami karismamis KURAN Anayasa olacak Bütün dünya zulümden arinacaktir,.Cünkü Bütün beseri sistemler denendi ve iflasin esigine geldiler.Dünya mustazaflari lisanen ve lisani hal ile Islam diye haykirirken bizdeki bati kuklalari bu gercegi göremiyor.
Binaenaly
Senin dünyan benim dünyami tasavur bile edebilecek durumda degil.Bugünkü Kürt meselesinin musebibi kemal ve kemalistlerdir.savastigimiz bati emperyalizminden ahlak kanun dilenmeseydiler ingilizlerin ve siyonistlerin hatiri icin HILAFET ILGA EDILMESYEDI, kerkuk musul batum B trakya 12 adalar masada peskes cekilmeseydi, kürtlere verilen sözler yerine getirlseydi bugün bunlarin hicbiri yasanmazdi
Isyan herdönemde olur..Sanki Türkler isyan etmemismi
Sen birak kürt isyanlarinida tarihte kurulan bütün Türk devletlerini yine türk ihanetcileri veya türk gecinenlerin yiktiginin neden ve nicinlerini arastir
Hadi simdi arastirdiktan sonra bugüne kadar kandirmaya calistigin insanlarada dogruyu anlat
Senin gibi basit provokatörlere ayirdigim zamana yazik.
s
aygi saygi degerlere
|
Cok iyi bir yazi sunmussun, seni tebrik ediyorum!
Insallah ve Amin!
saygilar!