Zitat:
Zitat von Hijazkar
Yo sifre falan isteme ,cok erken ve alacagin cevabida biliyorsun bak  Kadin milleti ayri bir dünya kardesim su dünyada bilim ilim herseyi cözer ama birak kadinlari bir kadini cözmeye gücü kudreti yetmez.Üstüne gidersin usanir üstüne gitmezsin sitem eder ilgi alaka ister.Kadin milleti az ve öz sen ne yapsanda ,yapdiginin yanlis oldugunu söyler ve senin özgüvenini öyle elinden alirki felegini sasirirsin.Kadinin iyisi seni vezir kötüsüyse vezir eder.Zamana birak asiri sekilde üstüne düsme sinyalleri önce ondan bekle sonra cevap ver.Icinde hic bisey kalmasin burda sordugun sorulari ona sor,acik ol cekinecek hic birsey yok dogru bulmadiklarini yatir masaya.Onu acik olmaya davet et.
Telefondan seninle cok konusmuyor yazilarinda celiskiler var vs,bunlar ortada biseylerin oldugunu anlatiyor zaten.
Bunlari sezdiysen ve endiselerin bos yere degilse 100 de 100 de eminsen,bunu acikca yatiracaksin masaya.
Ve ondan bir aciklama bekleyeceksin bu senin en dogal hakkin !
Ha bakdin aciklamalarinda celiskiler var mantikli cevaplar almiyorsun,o zaman bu isi uzatmanin bence bir mantigi yok ilerde sadece kendini üzersin ve cok üzersin.
Sanalda olsa bu fiilen bir aldatmadir !
|
Bugün yeni bir gelisme daha oldu. Twitter diye bi yer var.. oraya kayit oldum ve kendisini buldum ve ekledim. Arkadasligi kabul etti... orda bir Erkege 2 ay öncesine Askim maskim seni seviyorum falan yazilar yazmis. yani ask yasadiklari yazilarindan anlasiliyor. Ben baska isimle kayit oldugum icin oglana arkadas sevgilin cok güzelmis diye bir mesaj attim.. sonrasinda oglan twitterden kendini silmis ardindan baktim bizim hatun beni silmis listesinden. yani olay suki bu oglan buna haber verdi ve sonrasindan beni sildi.