Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Kendi kendine bir seyler üretiyorsun. Ben MHP'lilerden yardim beklemiyorum.AKP'liler tükürsem boguluyorlar ben sadece AKP'ye kayan MHP'lileri MHP de kalanlarin ikna edip yuvalarina dönmesini istiyorum. Cünkü ne de olsa ayni ailenin mensuplari.Bugünkü CHP su an AKP'nin elinden tek basina iktidari alamaz. Gercekci olmak lazim ve buda bir gercek. MHP'de desen öyle. Merkez Sagin'da üzerine ölü topragi serilmis. O topragi da kazmayla e$en bir charismatik lider yok. Eh ne yapmak lazim? Gercekci ve isleyebilir stratejiler üretmek lazim. Romantik Devrimci, ben romantizimi sevdigim bir kadinla mum isiginda yemek yerken yasarim. Ama siyasette "ROMANTIZIME" yer yok. Sagduyu ve akliselimlik daha yeridir.. Ama anlasiliyor ki orasini da anlamamissin. Bende sevinmistim birisi de cevap yazipta o camianin acisindan olaylara isik tutuguna dair. Nerden biliyim, elinden is gelmeyen ama dilinden söz kesilmeyenlerden birisi buruya nane olacagini :-) Levantiner ismini sen begenmedin diye ismimi aha simdi degistiriyorum. ;-) Sen ATATÜRK'ÜN CHP'sinin ALTI OK'UNDA yer alan MILLIYETCILIGIN ne oldugunu bile bilmeyen kültür zavallisisin anlasilan :-D Levantiner isminin ne anlama geldigini ögrende gel. Bos konusup forumu bos yere doldurma. Eger konu hakkinde icerikli yazi yazmak istiyorsan yaz. Yoksa konu disi polemiklerinle insanlarin kafalarini ütüleme.
|
CHP liyim deyipde eski Ülkücüleri MHP ye davet edenide ilk defa görüyorum bu kadarına da pes yani

Rahmetli Türkeş eski MHP lileri partiye davet etmiştide dönen pek olmamıştı,senin davetini MHP liler duysa hayra yorumlamazlar

Laf ebeliği parayla değil yaz yazabildiğin kadar kardeşim.
Romantik Devrimcide nerden çıktı anlayamadım? yoksa CHP liyim solcuyum ayaklarına yatıp Devrimciliğede ÇAĞ mı atlattın?

MHP den falan medet ummayı bırakda tuttuğun parti yaklaşık 60 senedir neden iktidar olamıyor ona kafa yor, kendinide burlarda heder etme senin partine oy kazandırmaz

)