Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.09.2011, 03:40
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Bugün Amerika'nin isine geliyor sayin Recep beyi BOP'un e$ba$kani yapmak. Ya dün? Dün unutuldu mu? Gecmisini bilmeyen gelecegini hic bilmez derler..

Ben Azeri, Türkmen ve digerlerininkini Türkiye'nin cikarlari kadar savunurum sahsimca. Bana ne Somalya'dan, bana ne Gazze'den. Benim de dedem Osmancik Alaylariyla Yemem'e gidipte dönmeyem 250.000 Türk gencinden birisiydi. Mukaddes topraklari ve devlet-i Aliye-i Osmaniye'nin sinirlarini korumak icin gidipte geri dönmeyenlerden birisidir. O zaman Türkiye'nun nüfusu ancak 9 milyondu. Kitaplar okumama sebeb oldu bu olay. Araplar Lawrence of Arabia denen bir Ingiliz ajanina kanip Türklere karsi savastilar. Büyük Arabistan'dan ziyade bir de Anadolu'yu Ingilizlerden istediler.. Arkadan vurdular. Benim Türk ögretmenimin bir sözü vardir. Araplarin iki yakasi bir araya gelemeyecek onlar TÜRKLERIN AHINI aldilar. Elbette ki bu ahirette kadar savas hali olacak bir durum degil. Ancak onlar yaptiklarinin cezasini cekiyor. Bazen cenab-i Allah celle celaluhu bir kisinin yaptigi vebalin günahini torunundan bile cikarirmis. Tarihi bilen herkes benim cizgimde olur. Buna eger sen milliyetcilik dersen, eger milliyetcilik dogdugu topraklari sevmek ve vatan bilmekse, eger ordaki insanlari iyi ya da kötü o bir ayri mesele, kardes bilmekse. Eger onlarla ayni kaderi paylasmaksa o zaman sen bana milliyetci de, bende sana ben yurtseverim deyim.

Tarihini bilmeyenlere Düsmanlari Tarih yazar
Maalesef Türk milletine Tarih diye yutturulan bugünkü resmi tarih yanlislarla doludur.

Birkac kandirilmis arap, lawrensin oyununa gelip Türkleri arkadan vurmasini görebiliyorsunda, Koskoca Osmanlinin dibini delen Siyonistleri neden göremiyorsun?Halbuki onlar sarikamiste 90 bin insanimizin bir kursun atmadan sehit olmasina sebep oldular.Halbuki onlar Cihan impartorlugumuzun ilgasina sebep oldular, Filistinde devlet olma ugruna bunu yaptilar.Yemene benim Büyük dedemde sehit düstü bu onlar icin sereftir.Onlari gündeme getirmek bile ondan nemalanmaya calismak bile zavaliliktir.Koskoca Hilafeti ilga edip Evrensel Islam devletinin yok olmasina, Dünya müslümanlarinin bassiz kalmasina, siyonistlerin devlet olmasina sebep olanlari, Osmanlicayi gecis dönemi bvermeden biraksamda yasak edip Türk milletini cahil birakanlari,Frenkten kanun dilenip Islam kanunlarina savas acanlari, Batumu, kerkük ve musulu, bati trakyayi,12 adalari masada peskes cekenleri ,Fatihin yadigari ayasofyayi bile yunanin hatiri icin müzeye cevirenleri,göremeyip onlari kahraman bilenler degil miliyetci Millet bile olamazlar.
oLamiyorlarda
Tablo ortada
Siyonist israilin yaninda yer alinmasi bunun tezahurudur

Siyonistlere atilan hertasin ardinda ahit yakanlari gördükce , acaba derim,Kafatascilarin fikir babasi (Mois Kohen,takma adiyla Tekin Alp adindaki Siyonist-Mason bir Yahudi ve etkisi altina kalan Ziya gökalpdan). dolayimi bu savunma refleksine giriyorlar!
Lütfen Milliyetci oldugunu iddia edenler Büyük resime bakip bizim savlarimizi bagimsiz kaynaklardan arastirip, Miliyetciligin geregini yapsinlar!

Bu sözde ici siyon kavramlariyla dolu milliyetcilik deyimlerini milletim yutmuyor artik Cünkü Mizrak cuvala gizlenemedi.

Ben partici pirtici degilim.Milliyet ve Millet kavraminin Ümmetle sereflenecegini ögütleyen yegane hayat nizami Islamin kölesi olmaya namzet biriyim.
"BELKIM KOPAR FAKAT CEKMEYE ASLA GELMEZ BASIMIZ"M.A

SAygi SAygi deger ademden kardeslerimize

Geändert von turkogluturkiye (11.09.2011 um 05:15 Uhr).