Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.09.2011, 23:47
21esma21

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Bugün Amerika'nin isine geliyor sayin Recep beyi BOP'un e$ba$kani yapmak. Ya dün? Dün unutuldu mu? Gecmisini bilmeyen gelecegini hic bilmez derler..

Ben Azeri, Türkmen ve digerlerininkini Türkiye'nin cikarlari kadar savunurum sahsimca. Bana ne Somalya'dan, bana ne Gazze'den. Benim de dedem Osmancik Alaylariyla Yemem'e gidipte dönmeyem 250.000 Türk gencinden birisiydi. Mukaddes topraklari ve devlet-i Aliye-i Osmaniye'nin sinirlarini korumak icin gidipte geri dönmeyenlerden birisidir. O zaman Türkiye'nun nüfusu ancak 9 milyondu. Kitaplar okumama sebeb oldu bu olay. Araplar Lawrence of Arabia denen bir Ingiliz ajanina kanip Türklere karsi savastilar. Büyük Arabistan'dan ziyade bir de Anadolu'yu Ingilizlerden istediler.. Arkadan vurdular. Benim Türk ögretmenimin bir sözü vardir. Araplarin iki yakasi bir araya gelemeyecek onlar TÜRKLERIN AHINI aldilar. Elbette ki bu ahirette kadar savas hali olacak bir durum degil. Ancak onlar yaptiklarinin cezasini cekiyor. Bazen cenab-i Allah celle celaluhu bir kisinin yaptigi vebalin günahini torunundan bile cikarirmis. Tarihi bilen herkes benim cizgimde olur. Buna eger sen milliyetcilik dersen, eger milliyetcilik dogdugu topraklari sevmek ve vatan bilmekse, eger ordaki insanlari iyi ya da kötü o bir ayri mesele, kardes bilmekse. Eger onlarla ayni kaderi paylasmaksa o zaman sen bana milliyetci de, bende sana ben yurtseverim deyim.
Senin gibilerini gördüm ben koyun sürüsü kadarsiniz...

Milliyetci takilirlar ama alman vatandasi olurlar,
milliyetci takilirlar ama ASKERE bile gitmezler,
milliyetci takilirlar ama almanlarla evlenirler,
milliyetci takilirlar ama MILLET ne demek bilmezler.

Hadi levantiner bu tarih dersini sen git okulda cocuklara ver. CHP nin oy orani gittikce düsüyor ve düsecek. Anketlere göre bugün secim olsa yüzde 25 degil yüzde 17 CHP yi secerdi... benim MILLETIM artik salak degil. Zaten cogunuz biliyorsunuz bay Ke-Mal in nasil bir fiyasko oldugunu ama kimileri ideolojik nedenlerden ötürü kimileride gelenek oldugu icin seciyor bu "Partiyi". Seninkide bu arada "ideolojik" kategorisine giriyor!

Ampül sönsün demissin....O Ampül 2023 e kadar yanacak insallah! Ondan sonrasi Allah KERIM!

Ke-Mal beyin yaptigi bir aciklamada söyle bir ÖNERI de bulunmus...Niye öneri? Cünkü nerdeyse yalvaracak israile..hadi gel su erdogani yok ette ben oturayim koltuga misali!

AK Parti ülkelerimiz arasındaki ilişkileri bozdu,
dostluğumuzu zedeledi. Biz gelirsek bunu düzeltiriz, ilişkileri normal
seyrine sokarız...

-------

Cok beklersiniz cook!

O "Hitler takintili yazilarindan ötürü özür dilemedikce sana daha yazmiyacagim!

Hadi eyvallah!

Geändert von 21esma21 (10.09.2011 um 23:50 Uhr).