Zitat:
Zitat von aligaycan
Hic bir zaman hic bir kimse isteyerek -escinsel- olamaz öncelikle bunu belirtmek lazim. Arzu eden deneyebilir, denesin bakalim basarili oluyormu olmuyormu? Ayrica biz burada kimseyi escinsellige tesvik etmek gibi bir amacimizin olmadigini defalarca vurgulamistik ve vurguluyoruz. Escinselligin kabul görmesini ve hastalik olarak algilanmamasini istiyoruz. Sonucta bunun hastalikla hic bir ilgisi olmadigi defalarca kanitlanmis olmasina ragmen kabul etmeyenler var.
Escinseller hic bir zaman kendiyle savasmamistir, cevresiyle savasmistir cünki cevrenin onlari bir zanli olarak görmektedir. Tabiki kabul etmek istemeyenler var, toleranz göstermek gibi bir olayda cok gereksiz. Niye toleranz gösterilcekki? Escinselligiin kötü yanini göstersinler.
Kime karsi bir kötülügü olmus escinsellerin? milletin parasini pulunumu calmis, hirsizlik, haksizlik vs. gibi adi sucmu islemis? Niye böyle toplumda benimsenmiyor? En kötüsüde Avrupada, almanyada yasayan birinin bu tur konularda dar görüslü olmasi dahada ürkütücü, nerede yasadiklarini bilmiyorlar heralde. Insan haklari diyorlar, esitlik diyorlar ve escinselleri disliyorlar. Nasil bir mantiksa bu anlamsiz. Böyle düsünenlerin Iran da yasamlarini sürdürmelerini tavsiye ederim. Ozama peceler icinde daha mutlu olurlar. Avrupa böyle düsünen insanlara cok fazla....
|
Hz. Isa yi birgün bir adam, durmaksizin kosarken görmüs.
Arkasindan bagirmis, ya Isa neden böyle kosarak kaciyorsun? Sen´ki ölüleri diriltir, ámá larin görmesini saglayabilmis bir zátsin!
Hz. Isa demiski:
Ahmaktan kaciyorum, ahmaga ben bile care olamadim.
Nokta.