Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.09.2011, 23:07
21esma21

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Bak Esma ben icerige bakiyorum, söyleyene degil söylenene bakiyorum. Bu noktada seninle büyük bir cogunlukla senle hemfikirim. Ancak benim fikirlerimden ziyade Aligaycan'nin sana söylemek isteyipte yazmadigi icinde tuttugu düslerini merak ediyorum dogrusu. Neticede bekara kari bosamak kolay. Bir de ceken bilir. Ali'ye Cenab-i Allah celle celaluhu'dan her türlü yardim diliyorum. Dünya herkes icin bir imtihan yeri. Halimize sükür edelim, nice sorunlarimiz olsa bile bakiyorumda bana Allah kolay sorunari nasip etmis. Ali'nin durumdaki insanlar ne dersin? Ancak Mevlana hazretlerinin belirtigi gibi bu kapi umutsuzluk kapisi degil. Kim olursan ol gel, ne olursan ol gel vs. Allah yardimcin olsun Ali. Ancak bizimle fikirlerini paylasmani dillerim. Inaniyorum ki senin daha söylüyecek cok seyin var. Cekinme söyle. Fikirine güveniyorsan söyle. Hic yoksa insanlar yadirgadiklari ve yargisiz infaz ettikleri kisinin de bir ana kuzusu oldugunu, ümitle yola cikip yolda karsilastiklari seylerle kimi zaman ümitsizlige kapildigini kimi zaman yeni ümitler edindigini basindan neler de gecmis olursa olsun herseye ragmen bir insan oldugunu ögrensinler....
Tut mir leid, so liberal wie du es bist kann ich nicht sein.
Elbette cektigi acilar vardir ve bunlar icin cok üzgünüm. Ama bunlar bizleri ilgilendirmemesi gerekiyor.
Hem aligaycanin niyeti belli. Burda insanlari escinselligin normal birsey oldugu icin kendinlerine aciga vurmalarini belirtiyor. Kisacasi kendiyle savasan ve bunun büyük bir günah oldugunu bilen insanlari escinsellige tesvik ediyor.

Kurtulmak istiyor olsa idi elbette kendine tedavi metodlari arardi. Fakat o burda bu tür bir -insanlik disi- faaliyetin normal oldugunu dile getiriyor.

Ich toleriere das nicht! Ve nerdeyse her yazimda dedigim gibi:

Rabbim bu tür imtihana tabii tutmasin insallah diyorum, ve YARDIM ISTEYENLERE kapilar yollar acsin ve bu ruhsal bozukluktan kurtulmalarina yardimc olsuni insallah.

Nokta.