Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.09.2011, 22:37
Benutzerbild von aligaycan
aligaycan aligaycan ist offline
Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von B0ZGUN Beitrag anzeigen
konun ne olduğunu başlıktan az çok anlayabildim,, nezamandırda forumda yasaklıydım bugün şanslı günüm ve forum bana açılmış,,, eeee mademki böyle bir konu var bende bi itirafta bulunayım,,, evet chat kısmında sıkça dile getirdiğim itirafım şudur,, bende LEZBİYENİM!!!! evet ''sadece bayanlardan hoşlanıyorum'' ve Lezbiyenim... Lezbiyen bayanların bana sahip çıkmasını bekliyorum saygılar,,,,
Selam
aramiza katildigin icin cok sevindim ben burada yapayanliz kaldim malesef escinselligi, kendi cinsinden birisine asik olmayi, o kisiyle cinsel iliskide bulunmayi günümüzde hala bir "hastalik" olarak görenler var ve acilen tedavi gerektigini savunuyorlar. Bu isin bir tercih oldugunu ve tedavi edilecegini savunuyorlar. Simdiye kadar kim tedavi olmus ve kim bu hastaliksa, hastaliktan kurtulmus. Bunu cok merak ediyorum. Escinselligin bir hastalik oldugunu söyleyenler niye bu escinsellik hastaligindan kurtulanlari göstermiyorlar, gündeme getirmiyorlar ve burada BAK ISTE BUDA ESCINSELDI VE TEDAVI OLDU HETEROSEKSÜELLESTI diyemiyorlar. Sadece -hasta- olarak bu insanlari damgaliyorlar.

Sevgili lezbiyen arkadas seninde bu konuda fikrini almak istiyoruz, ve bu olayin bir -hastalik- olmadigini benim gibi sende duygularini anlatmani diliyoruz. Anlamiyor bu insanlar...