Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.08.2011, 21:00
Benutzerbild von aligaycan
aligaycan aligaycan ist offline
Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Merhaba Ali, cevabin icin ilk önce tessekürler. Senin ne izdiraplar cektigini tahmin bile edemiyorum ve sen bunu her gün her an yasiyorsun. Ali ilk yazina deginiyorum. Havyvanlar aleminde homosekselige deginmissin. Ali dikkatini cekerim biz hayvan degil esref-i mahlukatiz yani yaradilan en yüksek mertebeye sahibiz. Biz insanogluyuz. Insan olmak öyle kolay bir mertebe degil. Calismak gerek, kendini gelistirmek gerek ve daima ileriye bakmak gerek. Bilmiyorum sen Asik Veysel'i taniyormusun ama onun cok güzel bir sözü var. Topraktandir cümle beden nefsini öldür ölmeden. Ben canim cana nasil kiyarim (Savas ve nefsi müdafa... ama onlar istisnalar ve kaydeyi bozmaz) Ben nefsimi öldürmekten ziyade imana getirip Kur'an mümini yapma gayretindeyim. Bu isin derini. Insanin nefsi herkeste kendini daha farkli ifade eder. Senin nefsin seytanin esiri olmus Ali. Seytan insanin dostu degil düsmanidir ve insani bitirmenin her yolu ona mübahtir. Inan senin cektigin izdiraplar icin haline cok üzülüyorum Ali. Cözüme gelince. Homoseksueligin senin yazindan sonra benim bu konu hakkindaki düsüncelerimi bir daha güclendirdi. Sunu demek istiyorum Ali, tip, bilim falan filan hep bizim sözüm ona maymundan türen Neandertal'li atalamizin genlerinde falan filan seyler varmis gibisinden dem vuruyor. Öyle bir sey yok. Tip bunu redediyor. Ama diyelim bir takim seyler insanin dogasinda var örnegin insan öldürmek gibi. O zaman bir insan baska bir insani öldürdümüydü suc onun degil dogasinda var diyerek af mi edilsin?
Insanoglu niye hep bu Neandertal örnegini getiriyor. Biz geri mi gitmek istiyoruz yoksa ileriye gidip beynimizi ve medeniyetimizi daha da mi gelistirmek istiyoruz?
Böyle icinden geldigi gibi ic dünyani ifade etmissim. Her ne kadar senin cinsel yöndeki tercihlerini redetsemde bir insan olarak senin icinin yangin yeri oldugunu tahmin ediyorum ve sana sifalar diliyorum. Yüce Rabbim sen ve senin gibi böyle zor sinavlardan gecen insanlara da yardim eder ve sorunlarini kolaylastirir insallah.

Diyarbakirli konustugum arkdasa gelince. Onun transsekuellike falan filan hic bir ilgisi yok. Sivesi dogudan geldigini animsatiyordu o kadar. Bu da ona Ankara'da ev vermemek icin bir sebebse eger bazilar icin insanliklarindan utansinlar derim. Yaziklar olsun derim, utan be insanliginizdan derim.. O durum cok farkliydi...
Ilk önce sunu belirtmek isterim Escinsellik bir "tercih" meselesi degildir. Tercihin anlami sana birkac sey sunulur ve sen icinden secersin. Malesef bize kimse cinsiyetimizi secme imkani vermedi. Yoksa sana birileri sordumu erkekmi olucaksin ? kadinmi olacaksin ? diye saniyorum hic kimseye sorulmadi bu. Insan icinden geldigi gibi kendini hisseder ve öyle davranir, cevresi el verdikce icindeki güdü disa vurur, eger senin gibi bunun bir -hastalik- olarak görenlerin icinde büyürse ve imkani olmassa tabiki kendini -hastalikli- biri olarak göstermek istemez. Saniyorum bunu anlamak icin kisinin kendisinin escinsel olmasi gerek ve ondan sonra durumu anlayabilir. Escinsellik bir hastalik degildir.

Arkadasinin dogu kökenli olmasi, siyasi bir durum oldugunu vurguluyorsun. eh artik onlarmi yoksa escinsellermi yurdunu daha cok seviyor bilemem...