Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.08.2011, 09:13
Benutzerbild von PasaZade
PasaZade PasaZade ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden Levantin

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Devleti yönetemiyorlar, bunu herkes görüyor. Bari kasset sirketi kursunlar. Onlardaki teknoloji kimsede yok. Devletin mali deniz (Deniz Feneri mi?) yemeyen domuz degil mi beyler? Tiksirincaya, hickirincaya, catlayasincaya kadar yiyin kötüvmüslüman müsveddeleri. Öyle olmasaydiniz Allah'tan korkunuz olurdu! Iste sözün bittigi yer burasi.
P.S. Arabesk sarkicisi Orhan Gencebay, Tayyip beyin aile dostuymus. Orhan Gencebay ki filmleri raki icerken baslar ve raki icerken biter Eh ortasinda iki kursun sikarlar ve yine raki icilir. Tam maganda iste. Göster bana arkadasini gösteriyim sana ne oldugunu... Eger Tayyip ve Melih Gökcek beyler haril haril raki ve sarap icmiyorlarsa bende neyim. Bir keresinde bir kamera timi Melih Gökcek'in evinde cekim yapiyorlardi. Sonra spiker buzdolabina dogru ilerlerdi ve Melih'e buzdolabinizin icine bakabilirmiyiz diye sordu.. Melih bey bir alkolik gibi kizarip bozardi ve el kol hareketleriyle ne yapacagini sasirmisti "hayir kalsin" diye söyleniyordu. Hayir ola Melih bey?

Tokat ellerinden balam aldim bakiri
Incitmeyin fukariyi fakiri
Boz bulanik seller gibi rakiyi
Icirin beylere ben gelene dek.

Ben bir Köroglu'yum dagda gezerim
Esen rüzgarlardan" *H*I*L*L*E sezerim demisti rahmetli Ru$en Ali, nam-i diger KÖROGLU
CHPyi korumak icin dereden su getirmissin

Sana ne onun bunun evindeki icki? Sizlerin demokrasisi öyle oldugunu biliyoruz ama bizim demokraside isteyen istedigi gibi yasayabilir kocum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gandi Kemal 17 Agustosda sunlari dedi: Hakkaride 11 sehit verdik biz hükümet olsak derhal kandili bombalardik.

17 Agustos gecesi kandil ve 7 ayri noktaya bomba yagmaya basladi!!!

Gandi Kemal 19 Agustosda sunlari dedi: Cok yanlis yapiyorlar. 90li yillara geri götürüyorlar. terör bombayla bitmez. biz kandil bir cok kez bombaladik ama fayda etmedi.

18. 19. 20 Agustos bombalama devam etti. Teröristlerin basina bomba yagdi

Gandi Kemal 20 Agustosta sunlari dedi: Bu terörü sadece biz bitirebiliriz.
Basin üyesi sordu: O zaman Kemal bey niye bitirmiyorsunuz?
Gandi Kemal: Biz hükümet olursak bitiririz.
Basin üyesi cevap verdi: Artik halk bu tür söylentileri yemiyor Kemal bey.
Gandi Kemal bozuldu