@Diewahrheit
daha "gender istatistiginde" 120lerde idik ama bir seyler degisti ülkede, ankarada.... ve 126.. 129 oluverdik.
ortadogu ülkeleri bile tozunu atti bize, uno listesinde gerilemeye basladik..
"Tanri ve onun Yüce oglu" icin yapilan pazar ayinleri aklina gelmis...
baslarinda sapka, örtü, carsaf ve peruklari olanlar aklina gelmis
ama corabi dahi olmayanlari, ac ve acikta kalanlari unutmussun...
Silivride ergenekon zirvaligi sebebiyle tutsakken ölen "kuddusi okkir"i unutmussun!
acaba herseyi gören ve bilgisi sonsuz olan bunlari unutur mu?!
ismi "cicek" olan kisilerin telefonlarinin dinlendigini unutmussun.. -iyiki adim cicek degil-
suclununun ve sucsuzun birbirine karistirildigi bir dönemin yasaniliyor oldugunu unutmussun.
Fakir ve yoksul kalmis köylüye "ananida al git" denildigini unutmussun!
ankarada coplanan tekel iscilerini unutmussun!
Davosta önce fatih olup, ardindan da sergiledigi tavri geri alarak: "tüm sözlerimi, konusmayi yöneten sahsa söyledim" diyenleri,
yaptigi fatihlikten pisman olanlari unutmussun!
sivasta insanlar diri diri yakilirken atilan naaralari, sloganlari ve taslasan yürekleri, seytanlasan yüzlerdeki o öfke ve kan kokan bakislari unutmussun!
haa buarada; hangi sloganlar atiliyordu sivasta insanlar yakilirken ??? ve o sloganlar yillar sonra kimleri nerelere getirdi dersin?
neresinden baksan.. bir münafiklik kokusu.. neresinden baksan bir ebusüfyan kurgusu..
cok degistik.. eskidende ac ve fakirdi halk. Fakat hic kimse, kapisina el acarak gelmis bir mazluma "hadi ananida al git" demezdi..
dogru, cok degistik.. cok...
"MAFIA denilince CEMAAT ve josef GOEBBELS" geliyor aklima!
gizli video kayitlari, milletin yatak odasina dalmalar, ses kayitlari, telefon dinlemeleri, fotomontajlar, media yoluyla iftira atma ve karalama operasyonlari...
ve daha niceleri...
not: ergenekon masalini cok iyi biliyorum endiselenme!
belki farkli bir acidan bakabilmene sebep olur, su linkide bir incele.
türkcen iyi degilse, ingilizceside mevcut.
http://cdogangercekler.wordpress.com/