Zitat:
Zitat von tautou
Senin kim oldugunu biliyorum. Vakti zamaninda burada baska bir nickle Atatürke agiza alinmayacak derecede küfürler yazan asiyobaz sensin.
|
Sen beni kendinle karistirdin. Burada seviyesiz, küfürlü, terbiye görmemis kim oldugu ortada. CHPnin iftira taktigi bir ise yaramiyor.
Sen istedigin kadar iftirada bulun.
Zitat:
Zitat von tautou
Ben senin gibi sünepe adamlari sevmem.
|
niye düzgün bir tartismaya yaklasmayip hakaret ederek bir yere varmaya calisiyorsun?
Zitat:
Zitat von tautou
Hayatinin tek mutlulugu, kendisiyle zerre alakasi olmayan siyasi oyunlarda tuttugu tarafin yalanla, dolanla, hirsizlikla basarili olmasindan orgazm olan bamyalara cevap yetistirmekle bos zamanimi harcayacagimi düsünmen, senin kalitesizliginin bir göstergesi.
|
beni analiz etmeye calisman beni sasirtti. ama pek kabiliyetli degilmissin.
Zitat:
Zitat von tautou
vaybee gibi vasat bir sitede siyaset yarisi yaptik biraz seninle, sakirtler nasil düsünür görmek icin.
|
sence yaris olabilir ama bence sahsiyetsizin söz bulamadigi yerde küfüre basvurmasiydi.
Ben her zaman siyaset yarisina varim. ama tartisabilecek biri gerek. hemen ilk kaybettiginde küfür edenlerle isim olmaz.
Zitat:
Zitat von tautou
sana küfür etmek benim icin zevk.
ergün poyraz'in recep'e küfretmesi hosuma gidiyor.
omurgasiz herkese küfür müstehaktir.
o yüzden sana küfretmek benim icin eglence.
|
hatta küfür etmek hosuma gidiyor. egleniyorum diyenler cok tuhaf insanlar.
Zitat:
Zitat von tautou
simdi buraya bu kadar zaman ayiran issiz gücsüz bir sanal alem zavallisiyla yarismaya girmeye gerek yok.
|
issizde degilim gücsüzde degilim. allaha sükür param ve malim ömrümün sonuna kadar yesem bitmez.
Zitat:
Zitat von tautou
devir kalitesizlik devri. zamanin varken it gibi havla. teorik yetersizliginiz sayesinde uzun vadede hirsizlikla ve yalanla bir yere varilmaz, zira eskiya dünyaya hükümdar olmaz.
|
Evet devir beton mustafalarin devri. Ama artik devir degisiyor. Iftiracilardan arinip yeni türkiye olusuyor. kemalist kesim fakirlesiyor. anadolu zenginlesiyor.
Istedigin kadar agla. Önemli olan kimin galip gelmesi!!!!
Sen yan gelip yatarken, senin begenemedigin insanlar calisip Tr'yi buraya getirdi!!!!!
Zafer halkindir!!!!!!!!!!!
Kuru beton heykellere tapma devri bitti.