Zitat:
Zitat von DieWahrheit
ve simdi magarasindan cikanlara tarih dersi vermek gerekir.
tarhimi biliyorum deyipte hicbirsey bilmeden konusmak kolay.
omurga dedigin, kacmayanlarda olur. daha dün HAYIR cikacak deyipte EVET ciktiginda kacmayanda vardir.
|
http://www.vaybee.de/forum/showthrea...14#post2021514
Zitat:
Ancak nasil 1982 Anayasasina evet dedirttiler, II. 12 Eylül’e de elbette EVET dedirteceklerdir. DieZortheit gibi badem biyik sakirtler var oldukca, sözde demokrat, özde fasist insanlar daima muzaffer olacaktir. Cünkü bu fani dünya zalimlerindir. Bu dünyada Ahlaksiz zalimler daima kazanir.
|
Senin kim oldugunu biliyorum. Vakti zamaninda burada baska bir nickle Atatürke agiza alinmayacak derecede küfürler yazan asiyobaz sensin.
Ben senin gibi sünepe adamlari sevmem. Hayatinin tek mutlulugu, kendisiyle zerre alakasi olmayan siyasi oyunlarda tuttugu tarafin yalanla, dolanla, hirsizlikla basarili olmasindan orgazm olan bamyalara cevap yetistirmekle bos zamanimi harcayacagimi düsünmen, senin kalitesizliginin bir göstergesi.
vaybee gibi vasat bir sitede siyaset yarisi yaptik biraz seninle, sakirtler nasil düsünür görmek icin. simdi buraya bu kadar zaman ayiran issiz gücsüz bir sanal alem zavallisiyla yarismaya girmeye gerek yok.
devir kalitesizlik devri. zamanin varken it gibi havla. teorik yetersizliginiz sayesinde uzun vadede hirsizlikla ve yalanla bir yere varilmaz, zira eskiya dünyaya hükümdar olmaz.
selametle...