Görevi devralan Berhan Şimşek ise ilk iş olarak AK Parti'ye yüklendi. CHP'de bireysel değil kurumsal siyaset yapıldığını belirten Şimşek, "AKP'li başbakan, bakanlar, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, yöneticiler, parti kurulduğunda kurucu olanlar aynı evlerde oturuyorlar mı? Aynı arabaya biniyorlar mı? Özel hayatları nerede? Sadece iki pişti de olmuyorlar üçü. Görmemişin bir oğlu olmuş üç hanım böyle matruşka gibi yan yana. Aman Allah'ım. Bu anlayıştan Türkiye'yi kurtaracağız" dedi.
TÜRKÇESİ RÜKÜŞLÜKTÜR
Bir gazetecinin, "İsim vermeden Nimet Çubukçu'yu eleştirdiniz. Neyini beğenmediniz. Elbisenin rengi, modeli ya da üçünün aynı anda giymesi mi?" sorusu üzerine Berhan Şimşek şunları söyledi:
"Buna rüküşlük, deriz. Bunun Türkçesi rüküşlüktür. Bu ülkede fukaralar aş, ekmek bulamazken. Üç tane birbirine pişti rüküşlüğün ötesinde bir şey değildir. Milli Eğitim Bakanı mı yoksa Başbakan'ın bakanı mı? Milli Eğitim Bakanı değil, başbakanın bakanı. Hanımefendilerin bakanı."
Quelle : Milliyet
Su yazilara bakarmisiniz,hic bir Erkege bu demecler yakisiyormu ?
AKP Bayan Bakan yada Milletvekillikleri bir yana ,bir erkegin bayanlara bu tür lafsokusdurmanin
ne kadar yakisiksiz oldugunu düsünüyorum.
Isi gücü birakmis Bayanlarin giyimine görünümlerine demec veriyor,bu ne cehalet !
Kendini ileri görüslü ve aydin gören Chpliler bu demecler hakkinda ne düsünüyor merak ediyorum.
Benim bu olaya söylecegim sadece su : Berhan Simsek bey mademki Kadinlari rüküslükle sucluyorsunuz sanirim sizin giyim zevkiniz bu bayanlardan daha üstün " O zaman söyle güzelinden bi Etek giyde yürüüüüüüüüüü seni arkadan seyir edelim" Dedikoducu kadinlar gibi baska kadinlarin hakkinda dedikodu yapabilen sözde Erkekde eminim feminin damarida vardir Etekde giymesi hic tuhaf olmaz ...diye düsünüyorum
Bir zamanlar Refah partililerin eslerine laflar atdilar.Sonra Abdullah Gülün esine.Sokakda kendi Partilerine üye carsafli kadini tartakladilar
diyecek söz laf bulamiyorum