Zitat:
Zitat von Sandalye
Virtual sonucda hepimiz gercegi biliyoruz burda kemali koruma mehanizman harekete geciyor tabiki.
Ihr müssst an kemal festhalten ansonsten habt ihr ja nix wo ihr euch halten könnt
Artik isiniz Gandiye kaldiysa Allah sonunuzu hayir etsin 
|
Umut zügürgün yemegidir galiba!

Affiyet seker olsun! Ben medyatik isimlere önem vermem. Ona gandi diyenler var, ama ben ona Kemal Kilicdaroglu demeyi yeglerim! Aslinda onun gelisi sizin tayfanin gidisinin baslangicidir! Türk Silahli Kuvvetlerine tavsiyem, bordo bereli komando tugaylariyla sandiklari korusunlar. Yoksa olabilir, tessaddüf dedigin yok mu, Ankara'da yerel secimlerde oldugu gibi, tam secimlerin bittiminden 30 dakika sonra cereyenlar kesilebilir ve yine 550, tekrarliyorum, besyüzellibin oy, demokrasiyi amac olarak degilde arac olarak görenlerin araclarinda kaybolup gidebilir... Artik Israil'le danisikli sulu kule dögüslerinizinden ve diger suni yapay gündemlerinde size faydasi olmayacak! Ama su kesin, bu sefer yer yerinden oynar! Türk Milleti sabirliydi sizi 8 sene boyu cekti ama bu sefer ipinizi ceker böyle bir calma ciprma olursa! CALMAYACAKSIN!