Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2009, 16:29
Benutzerbild von bendeyalanyok
bendeyalanyok bendeyalanyok ist offline
Neuer Benutzer

Standard pörs holding

ben bunlarla ilgili basimdan geceni anlatayim,bir tanidigim 2 sene falan önce hamm da bir call centerda calisiyordu,(bayan)...bu fikri sivas denen sahis firmayi onun üzerine yapip artik vaatlerle falan bir güzel kandirdi,bizde biliyorduk ama dolandirici oldugunu ne bilelim,o zamanlar 99 euro ya araba veriyorladi...o kizcagizin üzerine o kadar borcu birakti sonra,30 bin euroluk mobilya almis sahte imazlarla,hala mahkemelikler,durusmalara gelmiyor...ondan sonra 2 sene ugrastik hem firmadan kurtulmak hemde arabalardan bortan kurtulmak icin...birseyde yapamadik,anlamiyorum zaten polis bile bulamiyor bunlari,,o cikmazda birde wuppertaldan baskabir sözde is adamiyla tanistik...ben söyleyim böyleyim dedi altinda son model arabalar,bi firma var duisburg tarafinda o da benim dedi,bizim üzerimizden firmalari arablari alacakti,yardimci olcakti,cokta iyi yardimci oldu,arabalr ortadan kayboldu,firma kaldi üzerimize,sade bizim degil o benim dedigi firmanin arabasi da kayboldu,adamin kendide yok,polise gittik 6 tane tutuklama emri varmis,ama hala yakalanmamis...isminide vereyim KAYA ÖZTÜRK...wuppertalda yasiyor...buna oglu falanda sahittir,cocuklarini insanlarin kendine güvenmesini saglamak icin kullaniyor,bir almani dolandirmis adamin hali icler acisi,yasli adam tir söförü ariyorum diye arbeitsamttan bulmus,üzerine yapmadigi firma,borc kalmamis,adam her gün agliyor,,,,bizim ise basimiz hala dertte,tek sucumuz bir kere birine güvenmek,ve ondan kurtulmaya calisirken,yilana tutulmak,yasimiz da kücük tü cahillik iste...anlamadigim böyle insanlar hala is basinda,yok pörs müs falan,2 sene sonra baska holding olurlar,,,kimse kimseye bedava bisey vermez....fikri sivas dolandiricidir.....ama kaya öztürk denen sahis dolandiricinin en büyügü,anlatsam kitap olur,bir yalanla kac isadamini kac kiyisi kandirdi,ve nasil aylarca idare etti ayni yalani,ortaya cikinca yalani kayboldu birden...

lütfen aramayin,inanmayin,daha cok batmayin,bizim 3 senemiz gitti hala zor toparlaniyoruz...hayatta herkes bir hata yaparmis biz yaptik,siz yapmayin yaparsanizda böyle hata yapmayin...