Zitat:
Zitat von Incognita
hmm bu bana biraz marsch müzigini hatirlatiyor ama fena degil
benimde bir arkadasim bundan 10 yil önce turkmenis turundan bir cd getirmisti.cok güzel parcalari ama rusca harflerle yazdigi icin sanatcinin ismi youtube da bulamiyorum.ama cok güzel parcalari
|
Evet biraz marsa benziyor. Zaten ben bu sarkiyi marslari sevdigim icin eklememistim. Celik gayri milli Damat Ferit hükümeti yüzünden, sözüm ona Ergenekon - her yere kon - ile de suclandigi icin Türkiye'yi terk etmek zorunda kalmisti ve Azerbaycan'a, Bakü'ye yerlesti. Orda kendine yeni yuva, yeni hayat kurdu ve is konusunda da bos kalmamis anlasilan, yoksa bu klibi cekmezdi. Ondan eklemistim

Marslari fazla bende sevmem ama Zapfenstreich'lari ya da bu mars türü sarkiyi cok severim.
Celik sen Ergenekon'san bende Ergenekon'um o zaman. Dostuna dost düsmanina da en azilli düsman olurum
Karsi tarafin örgüt baskani salyali sümüklü götü boklu Erzurum'lu olan ama su günlerde Amerika Birlesik Devletleri'nde varligini sürüdüren Fetullah Gülen'se, kimsenin bilmedigi bir arapcayla uzun hava okur gibi bir seyler zirlayarak aglamasiyla meshurdur. Anasi belli babasi yüz elli olan sahisin dogum günü on kasim 1938 mis. Kimbili belki kapali kapilar ardinda, babasinin olmadigini anesinin bir melek tarafindan dokunularak ona gebe kaldigini anlattir. En büyük kahpeyi en namuslu kul ilan ediver TzTzTTztz Geberdiginde mezari basinda sarap icmeyi nasip Tanri bana

.. Bizim örgütün baskani Selanik'li, kod adi sari zeybek olan Züybede'de den dogma, Ali Riza'dan olma Mustafa'dir. Mavi gözlerinin bakislari bir ceylan hickirmasi kadar mazlum ama bir yanardag fiskirmasi kadar düsnanlarina yakici ve yikici olabilirdi..
En sevdigim mars türü sarkidir
http://www.youtube.com/watch?v=WadPj6hDKfE