PKK Bitmez! Cünki..
Immer wieder die selbe Story, immer wieder der selbe Film...
Demokratik Acilim yapilacak denildiginden beri, Siyasetde bulunan bir cok kisi "Basda Baykal & Bahceli durarak" NEDENSE o kadar cok sacma Senaryolar üretip Acilimi baltalamak istediklerini saskinlikla takip ediyorum. Yok Amerikanin Projesiymis, Yok buymus, Yok Suymus, Yok Millet Bölünecek Mis mis mis....
Pardon ama artik gecin bu Ayaklari! Milleti böldürecekler diyee diyee, asil Milleti bölen siz ve sizin gibi Gecmisde ayni Siyaseti yapanlar oldu.
Barisi istemiyen asil sizsiniz (Baykal-Bahceli), daha bir kac Hafta önce Dersim Katliamini öven CHP'li Onur Öymen sizin asil gercek o Seytan Yüzünüzü ortaya cikardi. Bide güya ,,Sosyal Demokrat" olarak geciniyorlar...Zaten CHPyi ayakda tutan bi Alevilerdi, ama bu Olaydan sonra artik size Alevilerdende Oy gelmiyecek..Kisacasi CHP kendi Kuyusunu kendisi kaziyor, akillanmiyorda giderek daha da batiyor...
Bahceliye gelirsek...
Ben kendime su Soruyu soruyorum, elinde Belge olmadan bu normalde sakin ve konusdugunu iyi bilen Adam NEDEN ,,Acilim yapilacak" denildiginden sonra, Kuyruguna basilmis ve acilar icerisinde olan biri gibi bagiriiip cagiriiiip son Günlerde hep Rahmetli Mehmetciklerimizi Siyaset Malzemesi olarak kullanip Milleti Kinle dolduruyor..??
Bu Sorunun cevabini düsünürken, bundan daha cok önemli bir Soru aklima geldi:
,, Yahu Terör bitse, PKK lilar Dagdan inse, ve artik birdaha hic Mehmetciklerimiz öldürülmeyipde Sehit Haberleri gelmese ---> Bahceli ve MHP li Milletvekilleri bundan sonra ne üzeri Siyaset yapacak? Ne üzeri Malzeme toplayip Rant pesinde kosacak?
Sanirim artik kimlerin Kardesligi ve Huzuru Ülkede istemedigi belli oluyor yavas yavas...
|