Zitat:
Zitat von Serhatx1970
Iyi ozaman biradki secimlerde, insanlar CHP ve MHPye versinler oylarini ve insanlara AKI Kara olarak degil
Karayi daha kara olarak yutursunlar! Bir 80 yil daha insanlarimiz kendi kendisini ezsin, hapisanelerde karakollarda iskence görsünler sacma sapan sebeplerden! Ve Iktidarlar bir kac 100 milliar dollar daha kendi ceplerine atsinlar ve PKKya söyle 100 yil daha catisalim 30.000 sehit daha verelim!
Ancak ozaman mutlu olur bizim Cumhuriyetciler!
Ne mutlu türküm deyip sahte türklüge bürünmüs kisilerden kazik ve iskence yiyene!
DURMAK YOK YOLA DEVAM!
|
MHP'yi zigdir et. Onlarda is yok. Onlar milliyetci motivlerle süslü siyasal islamcilardir. Topu be$ para etmez. Bugün varolan irtica (gericicilik) sorunun ciban basi onlardir. Bakmayin AKP'yle yürütükleri sulu kule dögüslerine. Bunlar danisikli dövüsmelerdir. Eger bugün Apo Gül Cumhurbaskani olduysa sözüm ona bu ne idigü belirsiz malum "milliyetciler"in destegiyle oldular. Bak ben Deniz Baykal'i tirnagimin kiri kadar bile sevmem. Ve o basta oldukca da ona oy vermem. Ve iddia ediyorum burda en ilerici, cagdas, atatürkcü yurtsever benim. Dogal olarakta CHP'ye oy vermemem esyanin tabiatina aykiridir. Ama gel gör ki bu böyle.
CHP, parti ici demokrasiyi uygulamadikca, yetenekli genclerin önünü acmadikca, irtica sorununu sirf ordunun cözmesini bekledikce (ki TSK bu konuda taraftir. Cumhuriyeti ve laikligi korumasi anayasal görevidir..) BU CHP'YE BENDEN OY YOK!!!
Her Kürt pkk'li degildir ama her pkk'li kürttür. Her sucu devlete devretmekle kürtler bu isin icinden siyrilamazlar. Bizim köy Ankara'da ve hala daha esek gecmeyen yollar bile var. Ve bizim oradan kimse simdiye kadar toplumsal tepkinin sonucu olarak daha daga cikmadi.
Demek ki kürtlerde dünden hazir bu takim seylere. Baska sonuc gelmiyor aklima :seeek:
Elbette dogu ve güneydogdu ilerimizde gözden kacmayacak kadar sorunlar var ama cözümü silahla olmaz. Gücü gücü yetene güclü $ahi mi? Sorunlar diyalogla cözülür. Teokratik ve feodal toplumlara özge oldugu gibi silahla cözülmez. Kürtler de medeniyeten nasipini almak ve 21. asira ayak uydurmak zorundalar. Bunun lami cimi yok!!