Zitat:
Zitat von tonguz1
sen cocukmusun yahu???gercekten sen akraba evliliginden dogmadiysan en adi serefsizi olayim bu forumun diyorum ya beyni hasar görmüs bir irksiniz...MHP liler Türkiyeye gelmis gecmis en yavsak adilerdendirler..zamaninda resmen amerikan usakligi yapmislardir...
MHP'nin milliyetçiliği, bizim Atatürk'lerin Türk milliyetçiliğine benzemez; Ermeni, Yunan, Bulgar ve Barzani-Apo milliyetçiliğinin burnundan düşmüş gibidir. Atatürk'ten sonra yaşananları hatırlayalım. İkinci Dünya Savaşı yıllarında, bir kısım milliyetçiler Alman emperyalizminin Rusya ve Orta Asya politikalarına göre mevziiye sokuldular. Türkeş'in emperyalizmle işbirliği tarihi böyle başladı. İkinci Dünya Savaşı sonrasında, Hitler'in çizmelerini ABD emperyalizmi giyince, milliyetçiliğin efendisi de değişti. 1960 sonrasında Alparslan Türkeş, SüperNATO görevlerini üstlenirken, Hüseyinzade Ali Bey'leri, Gaspıralı'ları, Yusuf Akçura'ları, Ziya Gökalp'leri, en önemlisi Mustafa Kemal Atatürk'ü kendi tarihinden silmek zorundaydı. Devrimci ve halkçı milliyetçilik yerine, ABD patentli Türk-İslam Sentezini benimsedi. Bu, Türk milliyetçiliğinin tarihindeki karşı-devrimdir. Alparslan Türkes Amerikadan inanilmaz destek görmüs ve bol paralar yemistir...MHP her ne kadar kendini sagci bir parti olarak lanse etmeye calissa dahi kesinlikle irkcilikla bir ilgileri yoktur,Türk -islam sentezi farkli bir seydir Budunculuk farkli bir seydir..biz buduncuyuz TÜRK MILLIYETCILERIYIZ..gerisi hepsi palavra,sen su ana kadar yazdiklarimdan anlasilan hic bir bok anlamamissin ..halen beni MHP ci saniyorsun..onlarin milliyetcilik anlayisi Buduncularin yaninda cölde kum tanesi kadar yeri yoktur...
banane bir cezayirli salak ile mhp li gerizekalinin birbirlerini dövmüs olmalarindan ,,,bu yazdigindan ne sekilde ödün cikarmami bekliyorsun anlamadim????:-))))
bazen öyle sacma yazilar yaziyorsunki gülmemek icin zor tutuyorum kendimi...
diyorum ya ben diyorum ankara sen diyorsun gel gö..üme mantar tika...
kirosun ya mantigin anca böyle basit ve kifayetsiz seylere eriyor..Türkce bile yazamiyorsun yada komplexlerinden dolayi olsa gerek yazmakm istemiyorsun:-)))
sen git arap salaklari ile mhp yi tartis gerzek seni...
|
Lieber Tonguz zuallererst einmal können meine Eltern nicht Verwand sein, sie gehören nämlich noch nichtmal der selben Rasse an.;-)
Ich weiger mich einfach mit dir türkisch zu schreiben, warum? Weil es mir einfach nur gefällt, aber vielleicht haben wir wirklich ein Verständigungsproblem und haben doch die selben absichten und einstellungen! Das kann natürlich auch sein. Ich versuch einfach mal dich zu verstehen, auch wenn ich dabei meine Champignon aus meinem Hintern nehmen muss, aber ich werde uns mit deinen Stahleiern ein Omlett Braten:-))))).
So und jetzt erkläre mir einfach mal deinen Standpunkt.