Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.11.2009, 10:54
Benutzerbild von tonguz1
tonguz1 tonguz1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Tilki1977 Beitrag anzeigen
Also ich habe mich gestern Nacht noch mit zwei Kumpels im Fitnesstudio über das Thema unterhalten. Der eine ist Marokkaner. Der fragte uns nach diesen Zeichen (PKK und MHP).
Der Meinte da hat einer das MHP zeichen gemacht, und weil der so Agressiv war, habe er ihm das Piece zeichen gemacht, worauf der Typ wohl vollkommen ausgerastet ist und den armen Kerl fast verprügelt hat.

Der andere Kollege hatte gerade Geheiratet und auf seiner Hochzeitsfeier hatten die auch diese Zeichen der MHP gemacht, der hat sofort die Musik ausgemacht und hat die Leute gebeten sowas nicht zu machen. Seitdem wird er als Kurde beschimpft. Der Witz an der sache ist, das der Typ eine Firma hat und jedes Jahr 5% seinen Reingewinns ans Türkische Militär spendet.
Der war sowas von sauer, und meinte dann, die leben von Hartz4 ich mache was für den Staat und werde von denen noch beschimpft. Und der meinte auch, wenn diese Typen solche Patrioten sind, warum gehen sie nicht zum Militär und leben in der Türkei, aber da gibt es ja kein Hartz4. Das war seine meinung dazu.

Genauso wie bei dem letzen Erbeben in der Türkei, Armenien und Griechenland wollten Blutkonserven schicken, was sagte die MHP! Wir wollen kein Armenisches und Griechisches Blut in unseren Adern haben!
Diese Typen haben doch ein Reh gesehen!

Warum wollen diese Leute der Türkei nur schaden, vermiesen den Handel zu Armenien und Griechenland. Er meinte auch, bei ihm gehen Juden einkaufen obwohl er Moslem ist. Politik und Mensch sein sind zwei verschiedene paar schuhe.

sen cocukmusun yahu???gercekten sen akraba evliliginden dogmadiysan en adi serefsizi olayim bu forumun diyorum ya beyni hasar görmüs bir irksiniz...MHP liler Türkiyeye gelmis gecmis en yavsak adilerdendirler..zamaninda resmen amerikan usakligi yapmislardir...

MHP'nin milliyetçiliği, bizim Atatürk'lerin Türk milliyetçiliğine benzemez; Ermeni, Yunan, Bulgar ve Barzani-Apo milliyetçiliğinin burnundan düşmüş gibidir. Atatürk'ten sonra yaşananları hatırlayalım. İkinci Dünya Savaşı yıllarında, bir kısım milliyetçiler Alman emperyalizminin Rusya ve Orta Asya politikalarına göre mevziiye sokuldular. Türkeş'in emperyalizmle işbirliği tarihi böyle başladı. İkinci Dünya Savaşı sonrasında, Hitler'in çizmelerini ABD emperyalizmi giyince, milliyetçiliğin efendisi de değişti. 1960 sonrasında Alparslan Türkeş, SüperNATO görevlerini üstlenirken, Hüseyinzade Ali Bey'leri, Gaspıralı'ları, Yusuf Akçura'ları, Ziya Gökalp'leri, en önemlisi Mustafa Kemal Atatürk'ü kendi tarihinden silmek zorundaydı. Devrimci ve halkçı milliyetçilik yerine, ABD patentli Türk-İslam Sentezini benimsedi. Bu, Türk milliyetçiliğinin tarihindeki karşı-devrimdir. Alparslan Türkes Amerikadan inanilmaz destek görmüs ve bol paralar yemistir...MHP her ne kadar kendini sagci bir parti olarak lanse etmeye calissa dahi kesinlikle irkcilikla bir ilgileri yoktur,Türk -islam sentezi farkli bir seydir Budunculuk farkli bir seydir..biz buduncuyuz TÜRK MILLIYETCILERIYIZ..gerisi hepsi palavra,sen su ana kadar yazdiklarimdan anlasilan hic bir bok anlamamissin ..halen beni MHP ci saniyorsun..onlarin milliyetcilik anlayisi Buduncularin yaninda cölde kum tanesi kadar yeri yoktur...
banane bir cezayirli salak ile mhp li gerizekalinin birbirlerini dövmüs olmalarindan ,,,bu yazdigindan ne sekilde ödün cikarmami bekliyorsun anlamadim????:-))))
bazen öyle sacma yazilar yaziyorsunki gülmemek icin zor tutuyorum kendimi...
diyorum ya ben diyorum ankara sen diyorsun gel gö..üme mantar tika...
kirosun ya mantigin anca böyle basit ve kifayetsiz seylere eriyor..Türkce bile yazamiyorsun yada komplexlerinden dolayi olsa gerek yazmakm istemiyorsun:-)))

sen git arap salaklari ile mhp yi tartis gerzek seni...