ha ha ha ha ha ha ha ha ha bu kadar komplexte anca sizde olur yani:-))
ne bu yaa Türkiye icin sen ne demissin??? biz kendi ülkemizde isgalcimiyiz????yaa bu nasil sacmaliktir nasil piskinliktir olurmu böyle sey hic????
Siz kürtler medeniyetten hic bir sekilde payinizi alamadiginiz icin ne devlet kurabildiniz nede baska bir sey yapabildiniz,,akliniz hep uckurunuzda oldu....oldum olali göcebe bir toplum oldunuz...hep köle olmayi yeglediniz,herseyi gecmistede simdide gelecektede yankesicilik hirsizlik kapkaccilik,eskiyalik benzeri islerle yürütmeye calistiniz ve calisiyorsunuz..
Türkiyede yasamayi dahi icinize sindiremeyecek kadar alcalmissiniz...baskasina yaranacagim diye koca TÜRKIYE CUMHURIYETINE kürtler üzerinde isgal rejimi kurdunuz diyecek kadar gercekleri saptiran tilki bey,buda baskalarini bilgisizlik ile itham edecegine bence ilk önce kendin Tarih ile biraz hasir nesir ol ,özelestiriyi ögren ondan sonra bence burda aciklamalarda bulun...yüzsüzsünüz,her türlü ahlak kavramindan arindirilmissiniz,akliniz sadece TÜRKLERE karsi isliyor,cünkü dedeleriniz babalariniza bu sekilde ögretmis babalarinizda sizin beynine....gözünü seveyim benim memleketimin ,benim vatanimin,sizin gibi yüzsüzleri besliyoruz besliyoruz,semizliyoruz,ama o kadar beceriksizsinizki yinede yikamadiniz ve yikamayacaksiniz bu Vatani,,,önce sizin gibiler gidecek bu Ülkeden sonra huzur gelecek
TÜRKÜN TÜRKTEN baska dostu yoktur diye dememis ATATÜRK!!!!!
Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir.
eeeyyy TÜRK muhtac oldugun Kudret damarlarindaki ASIL KAN da mevcuttur diye dememis bosuna ATATÜRK....
Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.
dememis bosuna ATATÜRK milletim diyor adam halkim demiyor Irkini kastediyor!!!!!
Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
Bu millet bağımsızlıktan yoksun yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
diye bosuna dememis adam Kürtleri yada baska irklari kapsar sekilde halki diye hitap etmemis bilerek üstüne basa basa milleti diye hitap seklini uygun ve dogru görmüs...
Her Türk ferdinin son nefesi, Türk Milletinin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedi olduğunu göstermelidir.(bu sözde baska halklari kastettigini yada ima ettigini gösteren baska söz varmi sence tilki bey?????)
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
Türk budur: Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
ATATÜRK herseyi ile kendisini tüm dünyaya kabul ettirmis bir kisiliktir..siz kürtlerde onun gibi taninan kimi cikarttiniz tarihten????
hic kimse!!!!!!!olmadi ve olamazda......
|