Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.10.2009, 23:35
Virtual_Reality

Standard

Von allen Türken war nie die Rede. Ich bin selber ein Türke. Sowohl vom Empfinden her als auch von meiner Abstammung durchs Blut her. Die meisten Türken sind einfach nur auf dem Rütli-Hauptschule Niveau. Je östlicher die angestammte Heimat der Diaspora-Türken ist, desto schlechter deren Abschneiden.
Allah askina siz peygambermisiniz de burda aleme ümmet koruyorsunuz? Bu isin lami cimi üc asagisi bes yukarisi yok. Egri egridir ve dogru dogrudur. Türk toplumu malesef cocuklarina bu devirde gerekli olan degerleri veremiyor. Bende saygi ve sevgi ortaminda yetistim ve büyüdüm. Bende kücüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperdim. Ama yani sira okullarda mekteplerde nice kagit ve kalemler tükettim. Benim dönemimde her yüz Türk'ten sadece ücü Abitur yapabiliyordu? Ve ben Abitur yapali bir hayli zaman gecti araden. Dogrusu 14 sene olmus. Simdiki orani merak ediyorum, positiv yönde bir degisme var mi?

Burdakilerin cogu od gelmisler odun gidecekler. Hic bir seyi derinlemesine bilmiyorlar. Ne dinden ne imandan, ne ilimden ne bilimden bihaberler. Aksam aksama bana yumdurtacaksiniz gözlerimi actiracaksiniz agzimi alla alla

Geändert von Virtual_Reality (19.10.2009 um 23:40 Uhr).