Zitat:
Zitat von babaeskili
böyle haberlerin toplumun huzurunu kacirdigi ve ruh sagligini bozdugu kanisindayim. türk tv'lerinde haber saatinden yeterince böyle haberler izliyoruz, buralara tasinmasi bence gereksiz.
serhat, umarim elestiriye acik bir user'sindir. sana saygi gösteriyorum fakat bu benim fikrim.
|
Huzur bozucu olabilir ama birde madalyanin öteki yanini görmeni rica ederim
Herkez kendi maneviyati icinde dünyayi tozpembe görüyor bu tozpembelik ama sahte bir dünyaya bakis.
Böyle haberler nekadar mide bulandirici olsada nekadar huzur bozucu olsada bunlari bilmemiz mecbur oldugunu düsünüyorum, kesin sensasyon gazeteciligi düsüncesinden degil, reytingleri düsünerek degil.
Böyle haberleri okudukca insan cevresine karsi biraz daha duyarli oluyor bagzi konulara karsi daha hasas olmaya basliyor.
Mesela su vicdansiz baba: Sen inaniyorumusunki 5 yil boyunca bu olaydan kimsenin haberi olmadigini, sen inaniyormusun bu kizlar 5 yil boyunca kimseye dertlerini anlatmadigini ?
ben inanmiyorum, peki bu olaylardan haberi olan kisiler neden bu kizlara yardim etmedi?
Sana söyleyeyim ayip düsüncesinden, bana dokunmayan yilan bin yil yasasin düsüncesinden. Böyle haberleri insanlara zorla iletigimiz zaman bu yilan onlarida sokmus oluyor toplumda bir hasasiyet ekmis oluruz insanlar cevresine karsi biraz daha dikatli bakacagini düsünüyorum.
Dünya tozpembe degil...
ve güzel kardesim böyle haberleri buldukca size iletmekte devam edecegim cünki bagzi insanlarin bu kadersiz kizlarla ilgilenmedigi icin ve önemli bulmadigi gibi bende o kisilerin huzurlarini önemsiz buluyorum!
Böyle seyleri bilmek, kücüklerimize karsi, icimizdeki koruma hisini yüceltiyor ve daha duyarli olmamizi sagliyor!
Saygilarimla
Serhat
P.S. Ben kimsenin avukatligini yapmiyorum sadece, benim düsünceme göre, insan olarak dogru buldugumu yapiyorum !
Serhat