Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.08.2009, 08:27
albirt

Standard

valla ben hic kiskanc degilim, ve bu yüzden baya tartismalar yasadim kiz arkadaslarimla.

A:"askiimmmm, sen beni biraaaazcik kiskaniyon dimii??"
B:"yo_ooo"
A:"sacmalama....hic mi kiskanmiyon yani?"
B:"yok canim, neden kiskaniiim ki?"
A:"ozaman sen beni sevmiyoon..."
B:"oppaaaa, ne alaka simidi kizim, tabiki seviyom"
A:"sevsen kiskanirsin...pffff, sen beni sevmiyon demek"
B:"ben seni seviyorum ve sana güveniyorum canim, kiskancak bir sebebim yok ki...hem sen baskasini sevcek olursan, demek öyleymis...beni sevmeyeni ben neden seveyim"
A:"yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, insan birazcik kiskanar yaa....hic mi yani...öfff ???"

ciddiyim, belki surdan kaynaklaniyordur...aslinda cekingen biri oldugum icin, bugüne kadar bir bayana teklifde bulunmus degilim, hep bayanlarin tarafindan teklif gelmistir ve bunu iltifat gibi kabul etmisimdir. simdi beni secen bir kadinin neresini kiskaniim ki? onu kiskancak hak bile göremiyorum kendimde. ve bugüne kadar kiskanc biri olsam bile kiskanilcak bir durum cikmadi karsima.
ama..

kizarkadasimla parti'deyim, degisik insanlarla sohbet lak lak ediyorum.
eve dönerken somurtur gibi bir hal.
B:"canim...neyin var?? eksi eksi bakiyorsun?"
A:"biseyim yok"
B:"numara yapma, ne oldu gene??"
A:"kimdi o kiz???"
B:"hangi kiz??"
A:"sen cok iyi biliyorsun hangi kizdan bahsettigimi"
devamini kendiniz düsünün...klasik kiskanclik mevzusu..

ama genel olarak sunu diyebilirim...ufak kiskancliklar sanirim ki, yemegin tuzu biberi gibi birsey olmali. yani partnerler birbirlerini kisitlamaya basladigi an, bence o kiskancliktan cikip sacmaliga dönüsür. sunu yapma, bunu giyme, onla konusma, yanliz cikma, gibi olaylar söz konusu oldugu zaman bir tarafin kompleksli oldugunu gösterir sadece, kendisinde icgüvencenin cok zayif oldugunu gösterir.