Thema: Za-man
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.06.2009, 19:02
fos

Standard za-Man " Sonun baslangici " 13

Saminin gözleri maskesinin icerisinde faltasi gibi acilmisti ve suyun altinda bana bagirmaya calisiyordu.Tüpündeki hava ona belki ancak 2 dakika kadar yeterdi, sorunu bir kerede ve kesin bir sekilde cözmeliydim.Kaza süsü..süslerin en gaddariydi ve Saminin kelime-i-sehadet getiremeden öldügünü saniyorum. Ben ise 10 dakika sonra Saminin odasinda onun raporunda lehime yarayacak birtakim düzenlemeler yapip Neclanin yanindaydim.Veda mektubuma cok sükür gerek kalmamisti. Hersey istedigim gibi gelisiyor bu karasaban sona eriyordu artik. Sami Summer artik tarihti.
Yillar sonra..
Kac yildir normal bir hayat yasiyorduk.Ben ara sira at yarislari ve altili ganyan gibi birtakim sahsi meselelerimi daha rahat cözmek disinda zamanda yolculuk yapmamayi tercih etmistim.Necla ikizlerimizle mesguldü- Mahallemizin güzel bir binasinin altinda bir et ve balik restorani acmistik, kendi yagimizda kavruluyorduk. Ilk zamanlar, mahalleye dadanan siyah gözlüklü adamlari farketmemis gibi yapip, korkudan zamanda yolculuk degil, bisiklete dahi binmemistim.Albay Jonesun adamlarina yaptirttigi bu kontroller birkac yil sonra ancak sona ermisti.

Ben neden anlatiyorum bunlari size yahu!..Ha .tamam..simdi bakin, gecen ay mangalci olarak ise aldigimiz cocugun adi Samiydi... onu her cagirdigimda aklima Sami Summer geliyordu.Bu sizce bir tesadüf mü? Sami simdi de iceriden bana bagiriyordu „ Patron et yetmedi..patron iki kilo daha lazim patron! Tamam Samicigim bekle hemen haledecegim!
Hemen gidip dünden daha fazla et alip gelmeliydim za-Man "Sonun baslangici" 1
Kulagimi cekerek tekrar bügüne döndüm Müsteri sayimiz su son günlerde artmisti.Bütün suc, salak mangalcim Samideydi.Gecen doldurup yatirmadigim , ve cöpte buldugu altili ganyan biletimin tuttugunu herkese anlatmisti.Isler cogalmis simdi de et yetmemisti.

Son