Zitat:
Zitat von holgerfach
telefonu kapatip buraya yazdim olayi ayni konustugum gibi aktardim..arada 3 dakka fark yoktu yani
türklügün temelinde kibarlik yatmadigi icin herhangi bir sansürüde uygun görmedim
waybeede moderatöre verecek para kalmadi cünkü hepsi yimpasch holdiginin isvicre kasalarinda yatiyor..ama istersen burda cok sevdigin türk kavmini argodan korumak icin moderatorlüge soyunabilirsin...
formattan sonra restart atmak pek ische yaramiyo..yoksa sendemi antalya süleyman büzücü bilgisayar okulu birincisisin??...
türkiyede büyüyüp yurt dischina cikanlarda acaip komplexler var..bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip..tabi egitim seviyesi türkiyede deniz seviyesiyle ayni oldugu icin trden herhangi bri kalifiye eleman cikmaz...bilgisayara cd takip format atmaktan ileri gitmez bilgisi..neden? cünkü ögrenmedigi icin...ögrenemedigi icin..ögretilmedigi icin...
herneyse.bunlar derin konular...bogulmadan cikalim
|
Senin o gelişmemiş beynine format atmakda işlemez restart atmakda . . Tanımadıgınız insan lari hakkında atıp tutuyorsunuz ,yargısız infaz yapiyorsunuz . .
Senin okuma bilgin bu kadar işde illa okul birincisimi olmak gerek bilgisayar kullanmak için?komplex diyorsun hergün vaybede saçma sapan konu lar açan kişi olarak komplex e giren kişi sensin kafayı yemişsin, vaybede küfür içerikli konular açarak rahatlamaya çalişiyorsun *Psikolağa* görünmen şart yoksa hiç iyi durumun yok ,format atmak işe yaramıyor sonunda kasayı değiştirmek zorunda kalabilirsin . .Belki ozaman *CD *roomu okuyabilir o gelişmemeiş beyin hücrelerin . .
Bizim için bir flash bellek kartı kadar kapasite yok sende . . .