Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.06.2009, 20:22
gelincik02

Standard

Inekflüsterer

ich mag deine Beiträge. Olabilir, dogrudur söylediklerin...Son derece normal.. "Arkadasliklarini" seviyorum ama mehr kann ich mir nicht vorstellen.Erkeklerin dostluklari daha saglam, sen dostluk degil diyorsun ama zamanla dostluga dönüsüyor karsindakine ilginin olmadigini hissettirirsen bir kiz olarak. Ama hersey kismet, kimbilir belkide zamanla arkadasliktan birseyler dogar ;-) En büyük asklar arkadasliktan baslar. Ilk görüste carpilmaya inanmiyorum ben zaten.

Digerleri:

Bu kadar Normal konulari konusurken neden herkes birbiriyle kavga etmeye merakli anlamiyorum. Anlasilan normalce sohbet etmeyi bilmiyorsunuz, illa "hayir sen söyle degilsin sen böylesin" vs vs. Sanki cok taniyorsunuzda bilmis bilmis ahkam kesiyorsunuz. Burda hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz, yazisarak birseyler paylasiyoruz ama bu paylastigimiz seyleride birbirimize koz olarak kullanmamiz yada birbirimize tas olarak atmamiz gerekmez degilmi?

Kendimi begenmis degilim, sadece kendimi taniyorum ;-) Neden karsi geliyorsunuz anlamiyorum. Sanki cok taniyorsunuzda beni :-) Her tanistigim erkek benden hoslaniyor, neden hoslanmasinki? Iyi bir insanim, güzelim, sohbetimde güzel, sempatigimde Daha nolsun
Yazmayin kardesim bana o zaman size ne benden, rahat birakin beni böyle saygisiz saygisiz yazacaksaniz. Öff canim sIkIldi, ben kendimi biliyorsam, gercek hayattada beni bilen biliyorsa, hep seviliyorsam sizinle bunlari tartismak zorunda degilim Isterseniz siz bensiz beni tartismaya devam edin. Tschüüüüss