Misafir umdugunu degil ...buldugunu..
Diiinnnnggg---Dooonnngggg ))))Kapiyi acan titrek ve titiz hizmetkar Butler eskisi kadar hizli degildir.
B utler:B u y u r u n u z b e y e f e n d i l e r , s i z i Ş a t o m u z u n k a p i s i n a g e t i r e n m e v z u u n e d i r?
Bayim ben Komiser Ali Kurnaz ,bu da yardimcim Veli Elli.Sayin Kanlican beyefendiyle görüsmemiz gerekiyor!Cok önemli bir hususumuz var.
B utler:Bu arzunuzu hüsrana bogmak istemem, ama saygideger Efendim su anda ögle uykusunda, kattiyen uyandiramayiz!
K omiser Kurnaz: Ama bayim, biz kanunu temsil ediyoruz, nasil olur! Uyandiriniz efendim! Bizi iceri alin evvela, kapida kaldik.
V eli Elli:Bu ne bicim misafirperverliktir böyle!
B utler:Sanirim iceri girmeniz icin, elinizde ya arama belgesi, veya iceride Efendimin uyanmasina kadar
beklemeniz gerekecek.Sanirim bu kadar kisa
zamanda bu kadar cidi iki secenek elde etmemize siz de pekala şaşırmışsınızdır, öyle mi bayim!?
K omiser K: Bayim bir Hizmetkar icin diliniz bir hayli sivri!..Peki uyanana kadar iceride bekleyelim o zaman.
B utler: Hay hay efendim , buyurun sizi –Yakut- salonunda misafir etmekten kivanc duyariz.
V eli Elli: Komserim ben tirsiyom, arabada beklesem? Bu Hizmetkar en az 9o yasinda, hem bu salon benim
irkilmeme neden oluyor, hersey kan kirmizisi yahu!
Ya bu kurukafa kültablasi..hele hele bu söminede bir at izgara edilebilir yani.
K omiser K: Veli kes simdi, zaten ben de severek gelmedim. Ama kaybolan reportaj ekibinin en son göründügü mekan burasi diye duyumlar aldik.Arastirmaliyiz!
Iceriye MP3yle dalan 14 yaslarinda giren genc delikanli komserleri görünce, kulakliklarini cikarir ve komiserlere hitap eder. Merhaba ben Kazim V. ! Hayrola? Babacigim bana misafirden bahsetmemisti!
K omiser K.: Selam genc! Biz komseriz, babanizla bir önemli konuyu arastirmaya geldik, uyanmasini bekliyoruz.
K azim V.: Babacigimin uyanmasina en az 3 saat var, günes batsin hele bir.Vampirler hakkinizdaki bilgisizliginiz cok banal.
V elli Elli: Ismindeki V. neyin kisaltilmisidir delikanli?
K azim V.: Adimdaki bu V . Voyvoda demektir..rahmetli amcacigim Kazikli Voyvodanin anisina. Sey ne konusu bu?
K omiser K.: Belki sen de fark etmissindir delikanli, bir röprtaj ekibi kayip.En son bu civarda görülmüsler de..
V eli Elli: Sey, babanin Kont Drakulanin soyundan oldugnu biliyoruz, peki siz neden günesten rahatsiz olmuyorsunuz peki ?
K azim V.: Efendim ben gecen yil Genç-AKP’’ye üye oldum. Müslümanligi sectim.Simdi Elhamdülillah Müslümanim. Sünnet te oldum. Kan, les ve adabiyla kesilmemis eti ise hic yemem. Dualarimla normal bir insana dönmüs sayilirim.Ayrica….size sunu belirteyim, bu röportay ekibini gidin mutfagin derin dondurucusunda bulacaksiniz!!
Komser K. ve yardimcisi Veli Elli kücük dillerini yutmak üzereyken, iceri bir tepsi icecekle emektar himzetkar girer.
B utler: Beyefendiler, bu gencin söylediklerine ehemmiyet vermeyiniz! Buyurun hususi üzüm eksisinden serbet.
Aradan 6 saat gecer- Satonun yemek salonunda Kaan Kanlican ve oglu Kazim V.ye hizmetkar Butler yemek servisi yapmaktadir.
K aan Kanlican: Oglum ben sana islerimize karisma demedim mi! Bu emektar hizmetkar adamlara zehirli serbeti icirip sonra da bogazin sularina atmasaydi, simdi beraber hapis hücresinde bulurduk kendimizi.Büyüklerin isine karisma bir daha!
Ertesi gün gazetelerdeki haberlerde söyle deniyor:Dün aksam Bostanci rihtiminda ölü olarak bulunan 2 Cinayet Masasi ekibi polis memurunun sirri otopsiden sonra cözülmeyi bekliyor. Hha/Ist.
|