Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.05.2009, 19:27
GoerenBilir

Standard Bükümedin bile sana öptürecegim, türküdünü yalatiracagim daha sana hele duuurr

Bazi hayvan kendini Adem sanarmis ama hayvan adem olmazmis. Aslinda senin ne kadar adi birisi oldugunu gösteriyorsun. Beni baskasinin namusuna yan gözle bakmayla sucluyorsun. Ben Türklerin arasinana yillardan beri girmedin, özlemini cektigim icin buraya takiliyorum. Icimde öyle pis bir niyet olmus olsaydi bunu yapardim. Bunu yapacak sartlar bende mecvuttur. Benimle tanismak isteyen ve cevabsiz biraktigim emaillerin haddi hesabi yoktur. Yani firsatsizliktan degil, niyetsizligimden yapmiyorum. Senin gibi kalkamadigimdan oturanlardan degilim cakmalinin sidiklisi.

Asil burda senin gibi vatan haini meczuplara hayatlari boyunca unutamayacaklari ders vermek icin burdayim. Allah tarafindan bana verilen görevlerden birisi de simdilik bu olsa gerek Bu görevimi yerine getirmeyi de severek yaparim.
Birde utanmadan dinden imandan söz ediyor. Senin dinine bir imanina iki, mayasi, sütü bozuk müslüman müsveddesi. Daha kuyruguna basmadan bas bas bagriyorsun, ya birde bastim mi ne olur sen düsün meymenetsiz Neandertal hortlagi..
Cuma günleri namaza gitmeyle Islam'in sartlarini yerine mi getirdigini saniyorsun, geri zekali capulcu seni? Ya haftanin diger günleri nelerin pesindesin? Islam dinini bu kadar basit mi sandin? Zaten senin gibi asagilik igrenc yaratiklar yüzünden Avrupa ve hele hele Almanya'da imajimiz telafi mümkün olmayan bir sekilde bozulmustur.
Atatürk'e hakeret ediyorsun, türküdügünü sana yallatim, tipik islamist terrörist ayaklari bunlar. Ortaya bir laf atalar, sonra karsi tepki sert olunca, vicicik Abdullah Gül'e benzeyen sesleri ile, biz bunlari demedikte, yanlis anlasaldikta, anamiz agladi da vesaire söz ederler.

Takkiye denen sahtekarlik ammada kanina islemis senin, sahterkar ikiyüzlü capulcu

Kükredigini saniyorsun galiba salak halinle kendini, ates olsan nereyi yakabilirsin ki? Fare daga küsmüs dagin haberi olmamis . Hadi Filistinli kardeslerinin yanina git. Iki de bir Türk kelimesini agzina alma rahatsiz oluyorum, özüyle sözülye arab devsirmesi seni.

Git Said-i Kurdi'nin risali-i nur sacmaliklarinda böyle durumlarda nasil davranilir diye arastir bakalim. Ne de olsa senin seyhin olur. Ondan görürürüz seyhinin bilgisi kac kurus edermis dünya sorunlari karsisinda. Bende sana Kuran ayetlerini tokat gibi yüzünü yapistirarak seni imana bir getiriyim...

Geändert von GoerenBilir (15.05.2009 um 20:21 Uhr).