Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.05.2009, 15:13
GoerenBilir

Standard

Zitat:
Zitat von MOONMAN Beitrag anzeigen
Görenbilir Serefzis Mahluka

Allahtan korkan bu aziz mübarek günü Cuma namazini kilardi. Sen takilmisin buraya kime yalakialik yapayim hangi kadina kanca atayim diye sürtersin burda. Sen burda baskalarina kanca atarken, Allah bilirya baskalarida seninkilere Kanca atar. Eger sende bir Gramm Iman Ahlak ve edeb olsaydi burda bos bos o lanetlenmis agzini acmadan giderdin Cumani kilardin lan Melun Dallama. Sen namusun ne oldugunu bilirmisin. Senin gibi kara zihniyet icin namus bir bardak caydir, cok gördüm senin gibileri . Ulas Serefsiz ben Atatürke laf atmadim sadece senin gibi sahte Atatürkcülere cevap verdim. Bu tek Atatürkün isi degil yüce müslüman türk müslümanin isidir. SEn ermenimisin nesin. Benim seyhim yok Benim yolum Islamdir. Eger bu dine küfür eden senin gibi seytanin usaklarinin Allah Belasini versin ve binbir belas versin. Sen birak dallama siyaseti git Cuma günleri burda zina ve serefsizlik etmeye bak

Insan karsisindakini kendisi gibi sanarmis degil mi? Bazi seyler var muhasebesini Allah yapar. Allah Allah'ligini kimseye birakmaz. Sana mi kaldi bre dingil namazin hesabini sormayi? Rakima ve saribima karisiyorsun sustum, kari, kiz ayagiyla sucluyorsun, kiskcanligina bagisliyorum es gectim. Oda yetmezmis gibi tam sivanadan cikip birde Allah'la olan iliskime belki en özel alanima girmeye calisiyorsun. Bre dingil sana kim bu görevi üstlenmen icin yetki verdi..
Senin isin gücün iftira atmak mi bre meczup, bre neandertal hortlagi? Sen ve bu malum zihniyetekiler namaz kilsa kac yazar? Kildigin namaz önemli degil, Allah'in kabul ettigi ibadet önemlidir. Umarim jeton düser

P.S. Senin gibilerini de ben cok gördüm. Pacucunu dama firlatmadan önce seninle kedinin fareyle oynadigi gibi oyanarim ona göre. Irdeledikce batiyorsun Benimle bu konularda ugrasmak sana cok gelir, ama deneyebilirsin, sonra feristahin gelebilir. Sana adam gibi polemikten uzak ciddi bir tartisma teklifinde bulundum, ama sen Medine müsrikleri gibi bir o yana bir bu yana ama kivirip duruyorsun. Sakin konuya yaklasma orda ben varim .
Sana ve senin zihniyetine hitaben yarin bir makale yazacagim. Simdi cuma bu saate geyik iyi gelir, karsimdaki öküzde olsa

Geändert von GoerenBilir (15.05.2009 um 17:08 Uhr).