Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.05.2009, 20:00
GoerenBilir

Standard

Zitat:
Zitat von MOONMAN Beitrag anzeigen
Senin o bedevi ahlaki dedigin ve afyonla karistirdigin yüce din 1500 senedir insanlara insan oldugunu göstermistir. Ne zamanki o ahlak o din geride birakildi ve senin gibi ne idigü belirsiz yaratiklar meydanlara ciktilar. Esrarla alkolle kendilerini dumanlayip etrafa bir kocaman hic den hic bir sey birakmadilar. Keske herkes bir Fethullah GÜlen olsa. Onunla o apo denen caniyi karistirmak ancak zihniyeti kör ahlaki bozuk imandan edebden uzak kisilere yakisir. Türkler anca Islamla yüceldiler. Yüce Kitabimiz Kurani Kerim böye senin gibi zihnitei olmayanlar güzel bir Ayet icerir: Kul ya Eyyühlel Kafirun, laabudü maabüdün.. Arastir oku ve anla belki icinde bir zerre kadar iman ahlak kaldiysa belki kar eder ama sanmam, cünkü zifiri karanlik katran dolu cukur kalblere gül kokusu abes gelir
Bana burda Kuran ayetlerini arapca yazmayla hic bir amacina hizmet edemezsin. Ben sana nazaran Kuran'i hem okur ve aramizdaki fark burda hemde anlarim
Beni kafirlikle mi sucluyorsun? Dinime küfür eden bari müslüman olsa bre meczup! Sana imanimin sadakasini versem senin ve Fettos'un 7 düvel süalesine yeter..
Fettos dedigimiz bu sahis sayi niye Amerika'da krallar gibi karsilaniyor? Amerika dedigin geleneksel siyasal islamist terröristlerin bir numarali düsmani degil mi? Amerika bunu babasinin hayirina mi yapiyor saniyorsun ya da hoca deyipte elini ve etegini öptügün o vatan haini kurnazlik yaptigini ve Amerika'nin bunu farketmedigini mi saniyorsun? Bunlari bir düsün.
Senin o geleneksel islamciliginla yönetilen ve bu dünyada 3. dünya ülkesi olmayan bir islam ülkesi göster bana kafi..Bir tane örnek göster.
Pakistan ile Hindistan ayni zamanda Ingiliz sömürgeceliginden cikip devlet oldular. Birisi ekonomik ve teknik yönden Amerika ile yarismaya aday birisi hala da 60 sene önceki haliyle duruyur. Yani samaroglani misali gelen vuruyor giden vuruyor.
Islam alemi savaslarla olsun ekonomik ve bilim yönünde olsun alemi taa 1683'ten beri bir cöküs yasayip bir düsüse inmisti. Eger bir Atatürk gibi bir deha gelmeseydi cogulari simdi Türkten haric her milletten olurdu. 1500 sene önce olanlari birakta bugünden söz et bakalim. Türkler Islam'la yücelmeden önce neymis bakalim? Türkler olmasaydi Islam yayilirmiydi saniyorsun? Bedir dedigin Türklerin Islam uguruna yaptigi savaslar karsisinda mahalle kavgasindan öteye gidemez Tarihi ögrende gel yoksa seni burda madaraya cevirir rezil rüsva ederim. Bu bir tehdit degil SÖZ veriyorum. Ne de olsa söz bir Allah bir!

Not: Allah pisligi akıillarini kullanmayanların üzerine yagdirir. (10-Yunus Suresi 100)

Geändert von GoerenBilir (13.05.2009 um 20:05 Uhr).