Zitat:
Zitat von MOONMAN
Kanal 7 mi bence televizyon kanallarinda en temizi en ahlaklasi ve en kültürlüsü. Elhamdülillah ben müslümanim ve kanalim biri kanal 7 ve samanyolu.
Bunlar roj tv gibi vatana ihanete zorlamazlar. Ahlaksiz yayinlar ve diziler yayinlayip coluk cocugun körpe zihniyetini bozmazlar. Bu iki kanal hic bir zaman türk ahlakini ve edebini rencide edecek ne bir yayin ne de bir dizi yayinlar. Tam tersine insanin edebli ve ahlakli olmasini yönlendiren yayinlar vardir. Eger bilmiyorsan bir izle.
Misal: Tek türkiye, dogruluk ekseni, hayat hikayesi 5 boyut bunlarda bir kac tane.. Hangisi bunlarin ihanet vardir.
Maalesef kanal7 star ve atv gibi yahudi para verenleri yok. Roj tv gibi hain pkk nin esrar parasi yok
|
Altay daglarinin eteklerinde kimiz icmek mi? Yoksa Tanri Dagi'nda Gök Tanri'nin huzuruna diz kirarak durmak mi? Bedevi arap ahlakini o senin sevdiginin kanallar sanki dinin görevleriymis gibi gösterip milleti afyonluyolar. Bana gelince yiyip sana gelince gülüp gecek ayaklari bunlar. Elbette de hakkli oldugun taraflar var, ancak bizim millette de biraz ahlaksizlik var ki cünkü hep böyle yayinlar prim ve reyting yapiyorlar. Atesin olmadigi yerden duman cikmazmis. Medya insanlari aydinlatma görevini coktan beri birakmis. Fettos'u da bana sütten cikmis ak kasik gibi gösterme. Abdullah Öcalan bir Fettullah Gülen iki, bunlarin ikiside bir numarali ABD taseronlaridir. Ikisi de tabir-i caizse VATAN HAINIDIR! BUNUN LAMI CIMI YOK!!