Zitat:
Zitat von deniz1008
orada siginma talebinde bulunmus. yani tehdit ediliyor, sözgelisi bildigi bir sey varmisda, daha baska güvenli ülke yokmus gibi azerbaycan´a kacmis.
show yaptigi acikca ortada.
bu adami sen ve senin gibi övenler meger gercekleri bilmiyormus. derler ya ayni düsünce birbirini bulur.
sen en iyisi bu adama senin ile evlenmesini teklif et!
|
Köroglu'nun nigarindan Azerbaycan diyarindan size selam size selam getirmissem

)
Görüyorsun iste Türkiye ne hallerde, aslen Zonguldak'li bir ailenin Istanbul'da dogan cocugu olan Celik Erisci'ye koca Türkiye'yi dar ettiler. Malina, canina ve daha vahim düsüncelerine zincir vurmaya calistilar.
Celik, Kadir Inanir gibi birisini dize getiren bir insan onun ucuz reklamlara ihtiyaci yok. Öksürse 10 gazeteden manset olur. Elini salla ellisi, sirma tellisi gelir. O isteseydi digerleri gibi ucuz reklamda yapabilirdi. Ama o onurlu yolu secti. Eger Celik Ergenekon örgütüne üyese bende üye olmaya hazirim. Ergenekon dedikleri Atatürkcü Düsüncenin öbür adidir.
Vallahi Azerbaycan'a yasamayi bir zamanlar bende cok arzu etmistim. Atatürk'ün görmek istedigi Türkiye Azerbaycan'da yasatiliyor. Halkin büyük bir bölümü üniversite mezunu, günlük gazeteler nüfus oranlarina göre Türkiye'den bir kac kat fazla satiliyor ve okunuyor.
Zaten onlarda Türk, bir Türkiye Türkü bir Azerbaycan Türkünü kolaylika anlayabiliyor ve iletisim kurabiliyor. Elbette ki Azerbaycan'nin da sorunlari var, ama irtica gibi, IBDA-C terröristileri gibi bir sorunlari yok. Bence Azerbaycan'a gitmekle en dogru karari almis. Kendisini tebrik ederim. Ha Türkiye ha Azerbaycan? Aradaki fark bir yumurta zari kadardir ancak benim gözümde.
Allah yalani sevmez eger Celik kiz olsaydi ona aninda nikahimi basardim.;-)
Sende, ben Celik'e evlenme teklifi yapmayacagim diye üzülme. Aklinla bin yasa, cünkü aklima bir fikir getirdin. Sana söz veriyorum evlenecegim kizla, evlenme teklifi etmeden önce Celik'in "Benimle Evlenirmisin" sarkisini dinleyecegim ;-)
Bak sende kime evlilik teklifi yapabilirsin biliyormusun, Kibariye'ye. O senin ic dünyana tercüman olur sarkilariyla ;-) Bana öylesi, sana da böylesi yakisir, degil mi?;-)
Celik'in tirnaginin kiri olamayanlar müzik piyasasinda cirit atiyorlar. Eh ne olacak? Günes batarken cücelerin gölgesi büyük düsermis
Celik'e yapilan saldiri elbette bana yapilmis gibi algilarim. O da tavizsiz, cagdas bir Atatürkcü.
Keser gelir sap döner, gün gelir hesap döner. Celik Azerbaycan'a gitmek zorunda kaliyorsa, bir gün gelir bazilari da onu oraya gitmek mecburiyetinde birakan zihniyete "Hicret" yasatirlar. Onlara Arap cöllerinde bedevi kardesleri ile catalsiz, bicaksiz elleriyle kuskuslu deve mangali yedirenler de cikar hic merak etme sen...
Hayirli aksamlar, vesselam ya habibi